Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα

 

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα

 

Ο Μάρκος και ο Αντρέι βρίσκονται μαζί στη σπηλιά του Τζανέτου και όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα», σκέφτονται μαζί πως θα σώσουν τη Θεοφανώ και το μωρό της.

 

Καθώς Οι Γερακάρηδες με τον Τζανή κατακτούν τον πύργο του ίδιου του πατέρα του, η Θεοφανώ πέφτει στα νύχια των χειρότερων εχθρών της. Είναι πλέον έρμαιο των εχθρών της, μόνη χωρίς τον Μάρκο και τον Αντρέι. Τώρα ξέρει καλά πως το τέλος τόσο το δικό της όσο και του μωρού της πλησιάζει.Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα φεύγει από το σπίτι και παρατά τον Μάνο

Την ίδια ώρα οι πρώην εχθροί για τα μάτια της Θεοφανώς, ο Μάρκος και ο Αντρέι σε ένα παιχνίδι της μοίρας, αναγκάζονται όπως θα δούμε στη «Μάγισσα», να συνυπάρξουν στην σπηλιά που κρυβόταν ο Τζανέτος.

Εκεί πρέπει να σχεδιάσουν από κοινού πως θα σώσουν τη Θεοφανώ σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα από τη φρικτή μοίρα που την περιμένει στα χέρια των Γερακάρηδων και ειδικά της Κυπριανής.

Από την άλλη ο Τζανής γνωρίζει πως αν βγάλει από τη μέση τη Θεοφανώ θα πληγώσει τον Μάρκο και αυτό είναι κάτι που τον κάνει χαρούμενο. Έτσι ο Τζανής και οι Γερακάρηδες κρίνουν πιο θα είναι το μέλλον της και βέβαια η Κυπριανή σε αυτό έχει μεγάλη επιρροή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει το βίο αβίωτο στον…

Την ίδια ώρα η Ρηνιώ προσπαθεί να το σκάσει από τον πύργο, κάτι που καταφέρνει τελικά με τη βοήθεια της Αγάθης και εκείνη τρέχει γρήγορα να προλάβει να ενημερώσει τον Μάρκο και τον Αντρέι για την καταδίκη της Θεοφανώς σε θάνατο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *