Η Γη της Ελιάς: «Ούτε μικρό παιδί δεν θα το έχαφτε αυτό»

 

Η Γη της Ελιάς: «Ούτε μικρό παιδί δεν θα το έχαφτε αυτό»

Η Γη της Ελιάς: «Ούτε μικρό παιδί δεν θα το έχαφτε αυτό»

 

Η κατάσταση στο σπίτι των Βρεττάκων όπως βλέπουμε στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» έχει βγει εκτός ελέγχου και ο Ισίδωρος στεναχωριέται με τη συμπεριφορά που έχει ο Μάνος, ενώ η Μαρίνα τον δικαιολογεί.

 

Ο Ισίδωρος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν δέχεται ο Μάνος να κάνει εξετάσεις αίματος και θυμώνει με την εκρηκτική του αντίδραση, όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς».

Από την άλλη η Μαρίνα τον δικαιολογεί λέγοντας στον πεθερό της ότι φταίει η κούραση της δουλειάς αλλά ο Ισίδωρος της λέει «Μαρίνα ότι και να φταίει, δεν δικαιολογείται αυτή η συμπεριφορά. Ποτέ δεν μου έχει υψώσει φωνή και ξέρει και πως δεν το ανέχομαι».

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πετάει στον δρόμο την Αλεξία

Στη συνέχεια η Αμαλία παίρνει το μέρος του Μάνου και λέει στον Ισίδωρο «Εγώ δεν ήθελα να σου φέρω αντίρρηση, αλλά ο τρόπος που έγινε να μπει η γιατρός εδώ, πρωί πρωί τάχαμ δήθεν ότι όλοι θα κάνουμε εξέταση αίματος… εντάξει Ισίδωρε, ούτε μικρό παιδί δεν θα το έχαφτε. Ενοχλήθηκε, είναι ενήλικας».

Ο Ισίδωρος παρόλα όσα του λένε συνεχίζει να είναι εκνευρισμένος με τον γιο του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος ακούει το κλάμα του μωρού της Αλεξάνδρας

Εντωμεταξύ ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο και ζητάει να πιει ένα τσίπουρο, ενώ κρυφά παίρνει και αμφεταμίνες.

Μετά από λίγο η Μαρίνα πηγαίνει κα αυτή στο καφενείο και προσπαθεί να τον ηρεμήσει «Αγάπη μου, δεν ήταν συμπεριφορά αυτή.

Από την έννοια του και την αγωνία του για σένα το έκανε ο πατέρας σου. Δεν είσαι και ο πιο εύκολος “πελάτης”» του λέει και εκείνος απαιτεί να του ζητήσει ο πατέρας του συγνώμη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *