Famagusta: Αυτό είναι το πρόσωπο που άρπαξε το μωρό

 

Famagusta: Αυτό είναι το πρόσωπο που άρπαξε το μωρό

Famagusta: Αυτό είναι το πρόσωπο που άρπαξε το μωρό

 

Famagusta: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως αυτό είναι το πρόσωπο που άρπαξε το μωρό.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε η Αιμιλία Υψηλάντη την Πέμπτη 26/1.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της «Σοφίας Κούρτη» στη νέα σειρά του MEGA, «Famagusta», το δεύτερο επεισόδιο της οποίας έρχεται την Κυριακή 28/01 στις 21.00.

«Δεν το παίρνω το μωρό εγώ, το παίρνει η αδελφή μου Εγώ είμαι μια γυναίκα που ζει στο Λονδίνο, έχω παντρευτεί έναν Κύπριο, δε ζει όταν βλέπουμε τη σειρά, η οποία δεν μπορεί να κάνει παιδιά και θέλει πάρα πολύ ένα παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης γεμίζει το καφενείο με αφίσες του Ισίδωρου

Η αδελφή της παίρνει το παιδί και γνωρίζοντας τη λαχτάρα τη δική μου, του ρόλου μου, για ένα παιδί, μου το δίνει. Είναι εμφανέστατο ότι το σώζει το παιδί διότι διαπιστώνει ότι η μητέρα του είναι νεκρή», είπε αρχικά, σύμφωνα με το tlife, η Αιμιλία Υψηλάντη.

Και συνέχισε: «Το πρώτο είναι ότι αποκτώ ένα μωρό. Ξέρω ότι εκείνη την στιγμή το μωρό δεν έχει κανέναν γονιό, αυτό είναι όλο. Δεν έχει πει στον γιο της όλη την ιστορία και θα έλεγα ότι αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που έχει ο ρόλος μου.

Θα έλεγα ότι είναι ένας δεύτερος ρόλος στην πραγματικότητα, διεκπεραιωτικός σχεδόν, μέχρι το σημείο που φτάνει όμως και αυτή να γίνει ένα πρόσωπο τραγικό».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Η Θεοδώρα ομολογεί: «Άδικα πήγε ο Πέτρος, από δικό μου λάθος»

Η δημοφιλής ηθοποιός στη συνέχεια ανέφερε:

«Είναι πολύ σημαντική αυτή η σειρά γιατί μπορεί να δώσει μια αφορμή να μάθουν οι νέοι κυρίως μερικά πράγματα και να πάμε λίγο πίσω και να δούμε αυτά τα τραγικά γεγονότα, μια ήττα του ελληνισμού, πού οφείλονταν. Νομίζω ότι η Famagusta μπορεί να δώσει μια αφορμή να μιλήσουμε για αυτά τα θέματα.

Εγώ πήγαινα κάθε χρόνο στην Κύπρο στην πορεία των γυναικών για τους αγνοούμενους, έκανα εκδηλώσεις για τους αγνοούμενους στο θέατρό μου, αλλά δεν είναι το τι κάναμε εμείς, οι νεότεροι πρέπει να μάθουν.

Μόλις μου είπαν να παίξω, είπα αμέσως ‘ναι’, ότι με ενδιαφέρει για το θέμα, με ενδιαφέρει ότι έχει μαρτυρίες μέσα πραγματικών ανθρώπων».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *