Το Ναυάγιο: O Ιπποκράτης δίνει κρυφά χάπια στην Ειρήνη και την κάνει φυτό

Το Ναυάγιο: O Ιπποκράτης δίνει κρυφά χάπια στην Ειρήνη και την κάνει φυτόΣυνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στο Ναυάγιο! Η Ειρήνη θα κάνει μια προσπάθεια στον γάμο της με τον Ιπποκράτη, λόγω του μικρού Ορφέα, όμως σύντομα θα καταλάβει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά στη συμπεριφορά του λιμενικού. Εκείνος, για να προλάβει την οποιαδήποτε κίνησή της, θα βάλει τη Δήμητρα να της κάνει κακό.

Από καιρό η Ειρήνη έχει αντιληφθεί τη χειριστική συμπεριφορά του Ιπποκράτη και έχει σκεφτεί να φύγει από το σπίτι του λιμενικού, όμως πάντα την κρατάει πίσω ο Ορφέας.

Από τη στιγμή που το μικρό αγόρι έχασε την Κλαίρη και νιώθει εκείνη ως δεύτερη μητέρα, δεν της πάει η καρδιά να τον αφήσει πίσω.

Ετσι, πάντα θα αναβάλλει την απόφασή της να χωρίσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα αρχίσει να υποψιάζεται τον άντρα της για τα δεινά που έχουν συμβεί στην οικογένειά του το τελευταίο διάστημα.Το Ναυάγιο: O Ιπποκράτης δίνει κρυφά χάπια στην Ειρήνη και την κάνει φυτό

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Μια αναπάντεχη συνάντηση ραγίζει καρδιές

 

Θα αρχίσει να ψάχνει διαρκώς για στοιχεία και όταν κάποια από αυτά πέσουν στην αντίληψή της, η συμπεριφορά της προς τον λιμενικό θα αλλάξει. Η κοπέλα θα αρχίσει να απομονώνεται, να θέλει να κοιμάται μόνη τα βράδια και να μην έρχεται σε επαφή μαζί του.

Ο Ιπποκράτης που θα καταλάβει την απότομη μεταβολή στη συμπεριφορά της, θα τη ρωτήσει τι της έχει συμβεί. «Το ξέρεις ότι σε αγαπάω πολύ. Δεν θέλω να σε βλέπω σε απόσταση.

Νιώθω ότι με κρατάς μακριά από τις σκέψεις σου και δεν καταλαβαίνω το γιατί». Εκείνη θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει τη στάση της, ωστόσο δεν θα καταφέρει να τον πείσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό Tv24, από τη στιγμή που ο Ιπποκράτης νιώσει ότι τα συναισθήματα της Ειρήνης έχουν αλλάξει και κινδυνεύει να τη χάσει από τη ζωή του, θα προσπαθήσει με τον τρόπο του να τη φυλακίσει στο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα λέει όλη την αλήθεια στον Μάρκο

Για την ακρίβεια, θα βάλει τη Δήμητρα να της δίνει χάπια για να είναι περιορισμένες οι κινήσεις της κοπέλας.

«Φοβάμαι, κύριε Ιπποκράτη, μήπως της προκαλέσω κανένα κακό, δεν είναι σωστό να λαμβάνει με τέτοια συχνότητα χάπια», θα προσπαθήσει να πει στον ισχυρό άντρα, αλλά εκείνος θα της πει να κάνει τη δουλειά που της έχει αναθέσει για να μη βρεθεί στον δρόμο.

Η Δήμητρα θα τον υπακούσει και θα ναρκώνει καθημερινά το κορίτσι, το οποίο θα αρχίσει να χάνει με τον χρόνο το ενδιαφέρον της για τη ζωή. Τη διαφορά στη διάθεσή της όμως θα προσέξει και ο Πέτρος, ο οποίος και θα μιλήσει στον Στελή. Ο καπετάνιος χωρίς να χάσει καιρό θα βρεθεί στο σπίτι του Πανόπουλου για να διαλευκάνει τι συμβαίνει στην Ειρήνη…Το Ναυάγιο: O Ιπποκράτης δίνει κρυφά χάπια στην Ειρήνη και την κάνει φυτό

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *