Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 68, 69

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 68, 69

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 68, 69

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 68, 69. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1.Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς στις 25/3/2023 και 26/3/2023.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 68, 69

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 68 στις 25/3/2024
Επεισόδιο 68
Δευτέρα

Ο Μιχαήλ ζει το μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής του. Το ένοχο παρελθόν του βγαίνει στην επιφάνεια και απειλεί να τινάξει στον αέρα ό,τι με κόπο έκτιζε τόσα χρόνια.

Η στιγμή να πληρώσει το τίμημα για τις παλιές αμαρτίες έφτασε και ο ίδιος προσπαθεί να σώσει ό,τι μπορεί από την καταιγίδα που έπληξε την σειριά του.

Τελικά, μαζί με το Μάρκο και τον Αντρέι βρίσκουν καταφύγιο στην σπηλιά του Τζανέτου. Την ίδια ώρα οι Γερακάρηδες και ο Τζανής συζητούν για το μέλλον της Θεοφανώς. Η Κυπριανή κυριευμένη από το μίσος της προσπαθεί να τους πείσει ότι η καλύτερη λύση είναι να την σκοτώσουν και τα καταφέρνει.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών – Αμαλία σε Ντίνο: «Δε θέλω να σε ξαναδώ ποτέ»

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 67

Ο Σπήλιος καταστρώνει ένα σχέδιο ώστε ο θάνατος της Θεοφανώς να εξυπηρετήσει κι άλλα σχέδια. Δεν γνωρίζει το πραγματικό λόγο για τον οποίο η μητέρα του έχει τέτοιο μίσος απέναντι της και κυρίως ότι ετοιμάζεται να σκοτώσει την αδερφή του.

 

Η Ρηνιώ έχοντας δει τη μητέρα της να δολοφονεί την Αναστασία προσπαθεί να το σκάσει από τον πύργο ενώ ο Μισέλ βλέπει να ναυαγεί το πλάνο του να πάρει την Σκεύω και τα παιδιά της να φύγουν μακριά.

Το ίδιο βράδυ οι Γερακάρηδες ετοιμάζονται να οδηγήσουν την Θεοφανώ στο θάνατο. Η νύχτα αυτή όμως θα έχει πολλές ανατροπές που κανείς δεν της περιμένει και κυρίως η Κύπριανη.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 65 στις 12/3/2024
Επεισόδιο 65
Τρίτη

Το μυστηριώδες παρελθόν της Κυπριανής ξετυλίγεται και ο Σπήλιος βρίσκεται αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της μητέρας του και μία πικρή αλήθεια που θα τον πονέσει πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Νέα απόπειρα αυτοκτονίας σοκάρει

Απέναντι σε μία αλήθεια που θα τον σοκάρει έρχεται όμως και ο Κανέλλος. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Αγαθή καταφέρνει τελικά να βγάλει την Ρηνιώ έξω από τον πύργο.

Παράλληλα ξεκίνα έναν πραγματικό αγώνα δρόμου προκειμένου να ενημερώσει τους κατάλληλους ανθρώπους για το αληθινό πρόσωπο της Δαμιανής και το ρόλο της στην δολοφονία του βρέφους αλλά και για την καταδίκη θανάτου στη Θεοφανώ.

Στο μεταξύ φτάνει η ώρα που ο Αντρέι και ο Μάρκος θα πρέπει να λογαριαστούν. Θα αποφασίσουν να παραμείνουν σύμμαχοι λόγω της δύσκολης κατάστασης που πρέπει να αντιμετωπίσουν ή θα στραφεί ο ένας ενάντια στον άλλον;

Η Θεοφανώ είναι έρμαιο στα χέρια των Γερακάρηδων, του Τζανή και της Δαμιανής. Η στιγμή που θα την οδηγήσουν στο θάνατο πλησιάζει αλλά μία μεγάλη ανατροπή αλλάζει τα πάντα καθώς θα φανερωθούν στον Σπήλιο τα κρίματα του δικού του κόσμου.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *