Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 67

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 67

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 67. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1. Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς στις 19/3/2023.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 67

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 67 στις 19/3/2024
Επεισόδιο 67
Τρίτη

Η Δαμιανή νιώθει ανακουφισμένη μετά το θάνατο της Αναστασίας. Το γεγονός μάλιστα ότι έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφό και αυτό το έγκλημα της την κάνει να νιώθει άτρωτη. Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι.

Υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι αυτή κρύβεται πίσω από την τελευταία δολοφονία και αναζητά στοιχεία προκειμένου να σιγουρευτεί για την ενοχή της.

Κι αυτή δεν είναι άλλη από την Ρηνιώ, η οποία είναι βέβαιο πως δε θα διστάσει να καταγγείλει ακόμα και την ίδια της τη μητέρα στην περίπτωση που οι υποψίες της επιβεβαιωθούν. Η Ρηνιώ ξεκινά να την παρακολουθει για να μπορέσει να λύσει το γρίφο.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ο Άγης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Μάρκος με τον Μιχαήλ από την άλλη είναι συγκλονισμένοι από τη νέα τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους αλλά νιώθουν ανήμποροι πλέον να αντιδράσουν. Ο Αντρέι αποφασίζει να δράσει προκειμένου να ανατρέψει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 66

Έτσι, ζητάει την συνδρομή του Δραγουμάνου προκειμένου να αντιμετωπίσει τους Γερακάρηδες και τον Τζανή και να πάρει πίσω τον πύργο των Λασκαραίων.

Την ίδια στιγμή ο Μισέλ με την Σκεύω και τα παιδιά της ετοιμάζονται να το σκάσουν και να στήσουν μία καινούργια ζωή κάπου μακριά όπου δεν θα τους γνωρίζει κανείς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τον πατάει με το αυτοκίνητο και τον ρίχνει από τον γκρεμό

Ξέρουν βέβαια πως αν αποκαλυφθεί το σχέδιο τους θα κινδυνεύσει ακόμα και η ζωή τους αλλά η κατάσταση έχει γίνει τόσο αφόρητη και δεν μπορούν να την υπομείνουν άλλο.

Ο Τζανής με τους Γερακάρηδες καταφέρνουν τελικά να εντοπίσουν τη Θεοφανώ και το μωρό της που βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου.

Η Κυπριανή προσπαθεί να τους πείσει να τους βγάλουν από τη μέση αλλά η Θεοφανώ η οποία έχει αποφασίσει να μην μείνει με σταυρωμένα τα χέρια χαράσσει το δικό της δρόμο. Η ώρα της κρίσης φτάνει για όλους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *