Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σώζει την Μαρίνα από χρεοκοπία

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σώζει την Μαρίνα από χρεοκοπίαΗ Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σώζει την Μαρίνα από χρεοκοπία

Η Μαρίνα και η Βασιλική θα ενώσουν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους, στην γη της ελιάς. Η Μαρίνα θα βρεθεί σε μία πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, ένα βήμα πριν χάσει τα πάντα…

Ο Ανέστης πληρώνει δύο τσιράκια του να της επιτεθούν, στη μέση του δρόμου. Εκείνοι την ακινητοποιούν και επιδιώκουν να την βιάσουν, με τον Ανέστη να στοχεύει στην πολυπόθητη αυτή εκδίκηση που σπέρνει τον τρόμο.

Η Μαρίνα, για να αμυνθεί, αρπάζει το όπλο του ενός και τον σκοτώνει εν ψυχρώ. Αμέσως, οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα, για να καταθέσει. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως η κοπέλα αυτή σκότωσε άνθρωπο.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς, αποκαλύψεις και ανατροπές στα επόμενα επεισόδια

Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Η Μαρίνα, σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση, παλεύει να συνειδητοποιήσει τί έχει συμβεί. Όλοι στέκονται στο πλευρό της και την υποστηρίζουν, αναζητώντας τον “εγκέφαλο” αυτής της επίθεσης.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σώζει την Μαρίνα από χρεοκοπία

Η Βασιλική γνωρίζει πως πρέπει να βοηθήσει ενεργά την Μαρίνα, ειδικά σε μία τόσο δύσκολη στιγμή, στην γη της ελιάς. Έτσι, ανακοινώνει στον Φίλιππο πως θα αναλάβει το ανθοπωλείο, όσο η Μαρίνα βρίσκεται στο κρατητήριο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Κουράκος: «Αθηνά, σου ζητώ δημόσια συγγνώμη»

Έτσι, σώζει τη φίλη της από μία σίγουρη οικονομική καταστροφή, καθώς το ανθοπωλείο θα έμενε κλειστό για μέρες. Με δική της πρωτοβουλία, η Βασιλική ανοίγει το μαγαζί και κάνει τα πάντα για να το κρατήσει ζωντανό. Αμέσως, τρέχει και η Μυρτάλη με την Αντιγόνη και όλες μαζί γίνονται μία γροθιά για την Μαρίνα.

Οι μέρες που βρίσκεται υπό κράτηση περνούν βασανιστικά, ωστόσο η Βασιλική βρίσκεται στο μαγαζί και κάνει τα πάντα για να το στηρίξει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *