Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας ψάχνει τον φονιά του Μάρκου

 

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας ψάχνει τον φονιά του Μάρκου

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας ψάχνει τον φονιά του Μάρκου

 

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ιάσωνας ψάχνει τον φονιά του Μάρκου.

Ο Κοντογιάννης υπόσχεται στον Δεμερτζή ότι θα τον οδηγήσει στο φονιά του Μάρκου και εκείνος πέφτει στην παγίδα που του στέλνει με τον αρχηγό τον οικοπεδοφάγων. Η Αλεξάνδρα είναι ακόμη αδύναμη και καταβεβλημένη και δεν μπορεί να συνέλθει από την τραγωδία που ζει.

Το μυαλό της παίζει περίεργα παιχνίδια και συνεχίζει να συναντά τον Μάρκο και να του μιλάει κάνοντας τους γύρω της να ανησυχούν για την ψυχική της υγεία. Ο Ιάσωνας στέκεται διακριτικά στο πλευρό της και της συμπαραστέκεται καταλαβαίνοντας τον πόνο της.

Πλέον έχει αποδεχτεί ότι ο Μάρκος ήταν ο μεγάλος έρωτας της αγαπημένης του και κρατάει τον λόγο που του έδωσε ότι θα την προσέχει σαν τα μάτια του. “Δεν μπορώ να την βλέπω έτσι και δεν ξέρω τι να κάνω για να την βοηθήσω” λέει ο Ιάσωνας στην Ουρανία.

Δώσε της λίγο χρόνο, είναι πολύ νωρίς ακόμη και οι πληγές της είναι βαθιές. Αρκεί που είσαι κοντά της” τον συμβουλεύει εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Η υπόθεση της νέας σειράς του ALPHA

Σύμφωνα με το TV24, παρόλο που οι δύο άντρες ήταν άσπονδοι εχθροί και πολλές φορές πιάστηκαν στα χέρια επιδιώκοντας ο ένας να εξοντώσει τον άλλον ο Ιάσωνας δεν μπορεί να νιώσει για τον χαμό του παρά μόνο θλίψη.

Έτσι παίρνει μία μεγάλη απόφαση, να ανακαλύψει ποιος είναι ο φονιάς του μήπως και η πρώην γυναίκα του καταφέρει μέσα της να ηρεμήσει. Και όχι μόνο αυτό. Νιώθει ότι θέλει να του αποτίσει έναν φόρο τιμής αναγνωρίζοντας ότι ήταν ένας άξιος άνθρωπος που αξίζει το σεβασμό του και θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ο Κοντογιάννης έχει φροντίσει να φυτέψει σε όλους την ιδέα ότι το δυστύχημα του Μάρκου ήταν εγκληματική ενέργεια. Ο Ιάσωνας πηγαίνει και τον βρίσκει. “Θα σε βοηθήσω για ακόμη μια φορά γιατί δεν καλύπτω εγκληματίες” του λέει και του δίνει μία διεύθυνση υποσχόμενος ότι θα τον φέρει κοντά στον φονιά του Μάρκου.

Ο Κοντογιάννης δεν έχει βάλει στην άκρη το σατανικό του σχέδιο προκειμένου να εξοντώσει μια για πάντα τον Ιάσωνα. Δεν ξεχνά ότι οικογένεια Δεμερτζή είναι υπεύθυνη για τον χαμό του πατέρα του και δεν θα ησυχάσει αν δεν εκδικηθεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το φάντασμα του Στεφανή στοιχειώνει τον Μαθιό

Όσο καλός και να το παίζει πάντα έχει κάτι άλλο στο πίσω μέρος στο μυαλό του και έχει δρομολογήσει καταστάσεις που μόνο εκείνος γνωρίζει. Ωστόσο, ο Ιάσωνας πέφτει στην παγίδα αφού ο Κοντογιάννης ήταν εκείνος που έσωσε τον Γιωργάκη και την Ρηνιώ από τα χέρια της Νότας και του δείχνει εμπιστοσύνη.

Έτσι, αποφασίζει να πάει στην διεύθυνση που του έχει δώσει προκειμένου να βρει το φονιά του Μάρκου. Αυτό που δε γνωρίζει όμως είναι ότι πρόκειται για πλεκτάνη η οποία έχει στόχο την δολοφονία του.

Ο Κοντογιάννης έχει φροντίσει να στρέψει τον αρχηγό των οικοπεδοφάγων ενάντια του Ιάσωνα αφού εξαιτίας του δεν προχώρησαν τα σχέδια για να την απόκτηση της γης προκειμένου να προχωρήσουν στην υλοποίηση του αεροδρομίου.

Το σχέδιο λοιπόν είναι οι άντρες του αρχηγού να χτυπήσουν τον Δεμερτζή κατά την άφιξη του. Ο Ιάσωνας οδεύει και εκείνος προς τον θάνατο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *