Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 117, 118, 119, 120

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 117, 118, 119, 120

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 117, 118, 119, 120

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος :117, 118, 119, 120. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς από την Δευτέρα 18/2/24 έως την Παρασκευή 22/03/24 στις 21:00.

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 117, 118, 119, 120

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 117 στις 18/3/2024
Επεισόδιο 117
Δευτέρα

Η Αρετή μετά την απόφαση του εισαγγελέα για την προφυλάκιση της μεταφέρεται στις φυλακές και εκεί γνωρίζει την Κούλα, την συγκάτοικο της στο κελί. Η Βασιλική από τη μεριά της δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την εξέλιξη και είναι συντετριμμένη.

Ο Φίλιππος όμως δείχνει να χαίρεται που έστω και με αυτόν τον τρόπο ξεφορτώθηκαν την Αρετή. Η Αριάδνη επιστρέφει στο σπίτι του Στάθη και ενώ δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Χρήστο παριστάνει πως είναι καλά για να μη δίνει αφορμές στον πατέρα της για γκρίνιες.

Η Μαργαρίτα μετά τις πληροφορίες που της έδωσε η Άννα για την χήρα του Τάσου αρχίζει να σκέφτεται πως ίσως η Αρετή, βρίσκεται άδικα στη φυλακή και μοιράζεται τις σκέψεις της με τον Λυκούργο και την Χάιδω.

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 113, 114, 115, 116

Είναι πολύ πιθανό να έχει βάλει εκείνη την φωτιά στο φούρνο για να ξεφορτωθεί τον άντρα της και το φούρνο, παίρνοντας και την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία. Η Αρετή με τον παρορμητικό χαρακτήρα της είναι το ιδανικό θύμα για να της φορτώσουν το έγκλημα χωρίς να ψάξουν περισσότερο την υπόθεση.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 118 στις 19/3/2024
Επεισόδιο 118
Τρίτη

Ο Λυκούργος μετά την συζήτηση με τη Μαργαρίτα κάνει παράπονά στον Κουράκο για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση του εμπρησμού, λέγοντας του ότι δεν έψαξε σχολαστικά το έγκλημα αλλά κατέληξε στην εύκολη λύση τονίζοντας του ότι παίρνει μεγάλη ευθύνη και ρισκάρει την καταδίκη μιας αθώας.

Η Αριάδνη σε ακόμα μία κίνηση καλής θέλησης πηγαίνει στον ετεροθαλή αδερφή της Βασιλική, για να της συμπαρασταθεί για την περιπέτεια που περνάει η μάνα της και αυτή την καλοδέχεται δείχνοντας τις χαρά. Ο Παναγιώτης Βαφέας ο θείος του Σωτήρη είναι στην Αρεόπολη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το γράμμα «φωτιά» παραδίδεται – Τί γράφει μέσα;

 

Η Αρετή μαθαίνει για το παρελθόν της Κούλας και οι δύο συγκρατούμενες έρχονται πιο κοντά. Στο μεταξύ ο Ισίδωρος πιέζει τον Στάθη να πάρει την Αριάδνη και να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιουλίας τώρα που είναι εγκατεστημένη στο σπίτι της στην Κηφισιά.

Ο Μάνος εξομολογείται στην γυναίκα του Μαρίνα κάποια πράγματα από το παρελθόν του, όπως πως όταν ήταν φοιτητής για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του έκανε συστηματικά χρήση αμφεταμινών και εκείνη ταράζεται. Ο Παναγιώτης Βαφέας συναντά τον Φίλιππο και συγκρούεται μαζί του. Αμέσως, ο Φίλιππος ενημερώνει τον Λυκούργο για το συμβάν.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 119 στις 21/3/2024
Επεισόδιο 119
Πέμπτη

Η Μαργαρίτα γίνεται μάρτυρας ενός τρυφερό τετ-α-τετ ανάμεσα στην χήρα του Τάσου κι έναν άγνωστο άντρα που της κινεί την περιέργεια και της βάζει σοβαρές υποψίες για την εμπλοκή της στον εμπρησμό. Παράλληλα ανησυχεί και για την Θοδώρα καθώς όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν πως έχει αρχίσει να πίνει συστηματικά.

Το φιλικό ενδιαφέρον της Αφροδίτης προς την Αριάδνη γεμίζει τύψεις τόσο εκείνη όσο και τον Χρήστο. Η Αθηνά προσπαθεί μάταια να κάνει την Φιλιώ να δεχτεί τον Τζον και οι συγκρούσεις τους δίνουν και παίρνουν.

Ο Δημοσθένης από την άλλη αποφασίζει να σταματήσει την έρευνα για την Ξένια και το μωρό ενώ ο Λυκούργος του ανακοινώνει πως βγήκε και τυπικά το διαζύγιο του με την Ασπασία.

Ο Παρασκευάς παλεύει να συνετίσει τον Φίλιππο να φτιάξει τη σχέση του με τη γυναίκα του αλλά η απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και την βασιλική όλο και μεγαλώνει.

Η Αμαλία ζητάει από τον Ισίδωρο να αναλάβει ένα πόστο ευθύνης στο ελαιοτριβείο και εκείνος δείχνει να το σκέφτεται ενώ ο Στάθης και η Αριάδνη, ετοιμάζομαι να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιουλίας. Ο Μιλτιάδης βρίσκει όλο και περισσότερα κοινά σημεία με την Βασιλική και προσπαθεί να της δείξει την μεγάλη συμπάθεια που τρέφει για εκείνη.

Στο μεταξύ οι αναρτήσεις της Άννας στο social media με το ακριβό ρολόι κάνουν το σπίτι τους στο στους ληστές. Ο Αποστόλης γίνεται έξαλλος μαζί της. Η εμμονή της Αντωνίας με την Αλκμήνη δείχνει να κορυφώνεται και η Ισμήνη με πολύ αυστηρό ύφος της επισημαίνει τους κινδύνους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Στέφανος καίει την…: «Μείνετε μακριά της»

Η συμπεριφορά του Μανού από την επήρεια των αμφεταμινών στις οποίες έχει εθιστεί ξανά γίνεται όλο και πιο αλλοπρόσαλλη και ο Ισίδωρος αρχίζει να ανησυχεί πραγματικά.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 120 στις 22/03/2024
Επεισόδιο 120
Παρασκευή

Η Φιλιώ εξαφανίζεται από το σπίτι και η Αθηνά αμέσως ειδοποιεί την αστυνομία. Ο Στάθης και η Αριάδνη τακτοποιούνται στο σπίτι της Ιουλίας και έχοντας ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους συνεχίζουν τη συγκατοίκηση τους χωρίς προβλήματα.

Ο Μάνος όσο περνούν οι μέρες φέρεται και πιο παράξενα πανικοβάλλοντας τον Ισίδωρο και τη Μαρίνα. Η δική της Χάιδως, πλησιάζει και τόσο εκείνη όσο και ο Λυκούργος ανησυχούν για την έκβαση της.

Η Χρυσούλα επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή και την ενημερώνει ότι ο Στάθης και η Αριάδνη μετακόμισαν στο σπίτι της Ιουλίας. Η Κούλα παίρνει τηλέφωνο την Ασπασία και της ζητά να την επισκεφθεί στη φυλακή προκαλώντας της ερωτήματα.

Αργότερα, η Ασπασία αρχίζει να αμφιβάλλει για την ορθότητα της Αρετής και το συζητάει με την Ειρήνη.

Μία μέρα έχει μείνει μέχρι να ξεκινήσει το δικαστήριο της Χάιδως και όλοι δηλώνουν την συμπαράστασή τους σε αυτήν εκτός από τον Πότη, ο όποιος θεωρεί ότι η μαρτυρία του στο δικαστήριο μπορεί να θεωρηθεί κουτσομπολιό.

Ο Κωσταντίνος και ο Δημοσθένης στήνουν παγίδα στον εκβιαστή. Ο Ισίδωρος κανονίζει με την Αφροδίτη να πάρει αίμα από όλους στο σπίτι για εξετάσεις ώστε να πειστεί και ο Μάνος να δώσει. Το σχέδιο τους όμως θα ναυαγήσει και ο Μάνος θα αντιδράσει έντονα.

Ο Στάθης πηγαίνει στη φυλακή να δει την Αρετή για χάρη της Βασιλικής αλλά εκείνη με το που τον βλέπει αρχίζει τις κατάρες και έτσι φεύγει έξαλλος. Ο Μάνος με τον Ισίδωρο φτάνουν στα άκρα όταν ο Μάνος νευριασμένος θα μιλήσει στον πατέρα του όπως δεν του έχει ξανά μιλήσει ποτέ.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *