Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό και τον φόνο

Με την αδρεναλίνη στα κόκκινα και την απόγνωση να τον σφίγγει σαν μέγγενη, ο Μαθιός εισβάλει στην αποθήκη τον Αγγελάκηδων, προκειμένου να πάρει πίσω το όπλο του φόνου του Στεφανή, καθώς υποθέτει ότι ο Μανώλης το έχει κρύψει εκεί.

Δυστυχώς για εκείνον, όχι απλά θα μείνει με άδεια χέρια, αλλά μαθαίνει ότι το όπλο πλέον βρίσκεται στα χέρια του Παύλου. Στη συνέχεια, αναλαμβάνει δράση η Καλλιόπη, η οποία μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Παύλου για να βρει το όπλο.

Τα πράγματα όμως δεν θα πάνε όπως τα περιμένει και την αντιλαμβάνεται ο Παύλος. Την ίδια στιγμή ο Μαθιός, παραδομένος στις τύψεις και την αγωνία καταρρέει. Η κρίση πανικού τον οδηγεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η Βασιλική σπεύδει έντρομη κοντά του, αγνοώντας τι προκάλεσε αυτή την διαταραχή στον άντρα της.

Η αλήθεια σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά της και να της προκαλέσει οδύνη και οίκτο. Ο άντρας που λάτρεψε έκρυβε τόσα χρόνια αυτό το εγκληματικό μυστικό. Αράγε πως θα γίνει η αποκάλυψη της αλήθειας; Θα πει ο Παύλος την αλήθεια στη Βασιλική ή μήπως ο Μαθιός δεν θα αντέξει και θα της κάνει την μεγάλη αποκάλυψη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *