Η Μάγισσα: Βάζει τέλος στην ζωή της πίνοντας δηλητήριο;

 

Η Μάγισσα: Βάζει τέλος στην ζωή της πίνοντας δηλητήριο;

Η Μάγισσα: Βάζει τέλος στην ζωή της πίνοντας δηλητήριο;

 

Η ζωή της Μεταξίας θα κινδυνεύσει αρκετά στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, μιας η Δαμιανή της δίνει δηλητήριο και την προτρέπει να το πιει.

Συγκεκριμένα, η εμφάνιση του Τζανή μπροστά στον Μάρκο και τον Μιχαήλ και η παραδοχή του πως βρήκε καταφύγιο στους Γερακάρηδες θα προκαλέσει σεισμό στους δύο πύργους αλλά κι αποκαλύψεις.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κόντρα δίχως τέλος ανάμεσα σε Κουράκο και Ορέστη

Μάλιστα, κάποια στιγμή, η Δαμιανή βγάζει ένα μπουκαλάκι δηλητήριο και το δίνει στη Μεταξία. «Παρ’το. Αν τα πράγματα ζορίσουν να το πεις», της λέει. Η Μεταξία την κοιτά απορημένη και της απαντά «Δεν θα φαρμακωθώ».

Ο Μάρκος λίγο αργότερα οδηγεί τη Μεταξία στο μπουντρούμι και αυτή κρατά το δηλητήριο στα χέρια, σκεπτόμενη τα λόγια της Δαμιανής, όπως θα δούμε στην Μάγισσα.

Την ίδια στιγμή, ο Μιχαήλ και ο Μάρκος ζουν το μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής τους μιας και το σχέδιο του Τζανή στέφεται με επιτυχία. Οι Γερακάρηδες γίνονται κυρίαρχοι και ο Τζανής, ο νέος καπετάνιος της σειριάς του.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Χθες: Η Έλενα βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της

Ο Μιχαήλ με τον Μάρκο προσπαθούν να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει και έχουν φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *