Η γη της Ελιάς: Αυτός απήγαγε το μωρό της Ισμήνης

Η γη της Ελιάς: Αυτός απήγαγε το μωρό της ΙσμήνηςΟι εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά Η γη της Ελιάς προβλέπονται συγκλονιστικές αφού το άτομο που απήγαγε το μωρό της Ισμήνης είναι ένα άτομο πολύ οικείο. Η δίψα του για τα χρήματα είναι τόσο μεγάλη που θα τον κάνει να δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο.

Η Ισμήνη έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Κωνσταντίνο και πέρνα ανέμελες στιγμές μαζί του .Ωστόσο σε κάποια έξοδο της, αφήνει το μωρό στην κοπέλα που το κρατάει ,αλλά όταν γυρίζει αντικρίζει μία τραγική κατάσταση, τόσο η ίδια όσο και ο Λυκούργος .Η Μέλπω ,η νταντά του μωρού, είναι δεμένη και φιμωμένη. Η Ισμήνη αρχίζει να ουρλιάζει ,μόλις συνειδητοποιεί ότι το μωρό είναι άφαντο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αλλαγή μετά τον θάνατο του Φίλιππου

Ο πρώην σύζυγός της επιστρέφει από το εξωτερικό και την κατηγορεί πολύ άσχημα. Ξεσπάει και την απειλεί πως, μόλις εντοπιστεί το παιδί του, θα της πάρει την κηδεμονία. Ο πανικός έχει σκορπιστεί…

Η γη της Ελιάς: Αυτός απήγαγε το μωρό της Ισμήνης

Κι όμως, οι απαγωγείς είναι πιθανό να είναι πολύ γνώριμα άτομα. Ο Κωνσταντίνος, θέλοντας να βοηθήσει να βρεθεί το μωρό της Ισμήνης στην γη της ελιάς, αναθέτει στον Δημήτρη να ψάξει τα άτομα που το άρπαξαν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Με άλλη γυναίκα ο Κουράκος στο τέλος της σειράς;

Εκείνος δέχεται σύμφωνα με το youfly.com και ξεκινάει τις έρευνες, κρατώντας τον Κωνσταντίνο σε επαφή με τους εγκληματίες. Αυτό που δε γνωρίζει κανείς, είναι πως ο Δημήτρης βρίσκεται πίσω από αυτή την εγκληματική ενέργεια.

Μαζί με τον Ανέστη, έχουν αρπάξει το μωρό της Ισμήνης και ζητούν λύτρα. Η οικονομική καταστροφή του Δημήτρη, μετά τις απειλές της Άννας, αλλά και την απόρριψη της Αθηνάς, του στοίχισε αρκετά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *