Σασμός: Στη φόρα το μεγάλο μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης για την…

 

Σασμός: Στη φόρα το μεγάλο μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης για την…

Σασμός: Στη φόρα το μεγάλο μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης για την…

 

Η γιαγιά Ειρήνη, κάνει μία κουβέντα με την Καλλιόπη αποκαλύπτοντάς της το μεγάλο μυστικό που κρατάει για χάρη της, όπως θα δούμε στην συνέχεια του Σασμού.

Αρχικά, σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, η Εύα κανονίζει την διαφυγή της από την Κρήτη αφού πρώτα πληρώνει τον Μηνά να βάλει βόμβα στο αμάξι του Μάθιου, όμως ο τελευταίος αλλά και ο Αστέρης γλιτώνουν από θαύμα.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Με θάνατο σοκ και μια σύλληψη τελειώνει ο πρώτος κύκλος

Την ίδια στιγμή, ο Παύλος και ο Βαγγέλης παραδίδουν την αδερφή του Ευθύμη στις Αρχές, για να αποκαλυφθούν πλέον η πραγματική της ταυτότητα και ο λόγος για τον οποίο είχε έρθει εξαρχής στην Άνω Ποριά ενώ ο ο Γιώργος μαθαίνει το πόρισμα του πραγματογνώμονα γιατί δολιοφθορά που έγινε στο αυτοκίνητο της Θοδώρας και μένει άναυδος.

Στο μεταξύ, η Εύα έχει ήδη βάλει μπροστά το σχέδιο της διαφυγής της από το χωριό τελειοποιώντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες για αυτό και ο Παύλος αποφασίζει να της στήσει παγίδα και να την πιάσει πριν προλάβει να ξεφύγει.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 124 , 125 ,126 , 127 , 128 , 129 , 130 , 131

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη, κάνει μία κουβέντα με την Καλλιόπη αποκαλύπτοντάς της το μεγάλο μυστικό που κρατάει για χάρη της, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *