Η Γη της Ελιάς: Ο φόνος του Στέλιου Βαφέα καίει την Χάιδω

 

Η Γη της Ελιάς: Ο φόνος του Στέλιου Βαφέα καίει την Χάιδω

Ένας νέος εφιάλτης αρχίζει για την Χάιδω και την Βασιλική όταν μια νύχτα ξεσπάει φωτιά στο σπίτι τους την ώρα που κοιμούνται μαζί με την Στελλίτσα.Η Γη της Ελιάς: Ο φόνος του Στέλιου Βαφέα καίει την Χάιδω

 

Οι δυο γυναίκες αντιλαμβάνονται ότι έχουν περικυκλωθεί από τις φλόγες.

 

Τότε παίρνουν το μωρό και προσπαθούν να σωθούν. Το αίσθημα του πανικού της κατακλύζει ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, η επιθυμία τους να βγουν ζωντανές τους δίνει δύναμη. Έπειτα από μεγάλη μάχη οι γυναίκες καταφέρνουν και απεγκλωβίζονται από τις φλόγες της πυρκαγιάς.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Θα την καταστρέψω την σκρόφα

Αποσβολωμένες και με δάκρυα στα μάτια κοιτούν το σπίτι τους να καταστρέφεται από την μανία της φωτιάς. Αμέσως, καλούν την αστυνομία και οι ειδικοί αναλαμβάνουν την υπόθεση. Την ίδια στιγμή νύφη και πεθερά αποφασίζουν να μην πουν λέξη στον Φίλιππο που βρίσκεται στο στρατό, προκειμένου να μην τον ανησυχήσουν.

Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα ο νεαρός παίρνει την πρώτη άδεια και μαζί με το φίλο του Παρασκευά πηγαίνουν στη Μάνη. Τότε ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με την φρικτή αλήθεια. Όταν βγαίνει το πόρισμα της πυροσβεστικής αναφέρει ότι πρόκειται για εμπρησμό γεγονός προκαλεί σοκ σε όλη την οικογένεια Στεφανέα.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 63, 64

Τότε η Χάιδω, αρχίζει να σκέφτεται ότι πίσω από την επίθεση μπορεί να κρύβεται μια νέα βεντέτα. Φοβάται, ότι το περιστατικό μπορεί να έγινε ως εκδίκηση για το φόνο του Στέλιου Βαφέα που διέπραξε εκείνη για να βρουν δικαίωση οι ψυχές του άντρα και της κόρης της.

Ταυτόχρονα, ο Φίλιππος γνωρίζει το Μιλτιάδη και η παρουσία του συνεχίζει να τον ενοχλεί καθώς ζηλεύει τις συναναστροφές με τη σύζυγό του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *