Σασμός: Η Στέλλα αρνείται να βοηθήσει τον Μαθιό

 

Σασμός: Η Στέλλα αρνείται να βοηθήσει τον Μαθιό

Σασμός: Η Στέλλα αρνείται να βοηθήσει τον Μαθιό

 

Ο Μαθιός αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στη Στέλλα όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» και εκείνη σοκάρεται με την ομολογία του για τον φόνο.Σασμός: Η Στέλλα αρνείται να βοηθήσει τον Μαθιό

Η Στέλλα σοκάρεται με την ομολογία του Μαθιού

Ο Γιακωβάκης ξανανοίγοντας την υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή, καλεί στο γραφείο του τον Μαθιό. Καθώς ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Σταματάκη, εκείνος χρειάζεται συμβουλές και έτσι αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά σε ένα πρόσωπο που εμπιστεύεται όλη η οικογένειά του, τη Στέλλα, την οικογενειακή τους φίλη και δικηγόρο ζητώντας την βοήθειά της.

Διαβάστε Επίσης  Σαν σήμερα 29 Ιανουαρίου – Εορτές και γεγονότα

Η Στέλλα ακούγοντας την ομολογία του εξοργίζεται και νιώθει ότι την έχουν εξαπατήσει τόσο καιρό ως στενή φίλη και δικηγόρο τους.

Εντωμεταξύ ο Μαθιός πηγαίνει στον εισαγγελέα ο οποίος τον ρωτάει ευθέως αν έχει σκοτώσει τον Στεφανή και εκείνος απαντά αρνητικά, αφού είναι αποφασισμένος να δυσκολέψει τη δουλειά του Γιακωβάκη που έχει βάλει στόχο να εξοντώσει την οικογένειά του.

Παράλληλα σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, η Στέλλα στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» ξεκαθαρίζει στον Αστέρη ότι δεν πρόκειται να αναλάβει την εκπροσώπηση του Μαθιού, παρά τις προσπάθειές του να της αλλάξει γνώμη.

Διαβάστε Επίσης  Ξύπνησε η 8χρονη Αλεξία - Έπιασε το χέρι της μητέρας της

Είναι ανένδοτη και παραμένει στην αρχική της άποψη γιατί νιώθει εξαπατημένη. Μάλιστα θα έρθει ακόμα και σε αντιπαράθεση με τον πατέρα της που προσπαθεί να την πείσει να βοηθήσει την οικογένεια Σταματάκη αυτή τη φορά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *