Η Γη της Ελιάς: Η Αντωνία κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Γη της Ελιάς: Η Αντωνία κάνει απόπειρα αυτοκτονίαςΗ Αθηνά ξυπνά αργά την επόμενη ημέρα του γάμου, του Πότη και της Άννας, και αντιλαμβάνεται πως η Φιλιώ έχει εξαφανιστεί από το σπίτι. Η πανικόβλητη Αθηνά και η Μαργαρίτα ξεκινούν αναζήτηση για την μικρή, με την βοήθεια του Λυκούργου και της Χάιδως. Παράλληλα, οι νεόνυμφοι ταξιδεύουν προς το Ναύπλιο για τον μήνα του μέλιτος.

Ο Στάθης περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψει στην Αριάδνη την αλήθεια για την ταυτότητά του, αλλά η αντίδρασή της τον απογοητεύει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή της Αντωνίας και η αντίδραση της Αλκμήνης

Ταυτόχρονα, η Δήμητρα κουβεντιάζει με την Αλκμήνη σχετικά με την προσπάθεια της Αντωνία να βάλει τέλος στη ζωή της, αντιλαμβανόμενη πως η Αλκμήνη φαίνεται αδιάφορη.

Παράλληλα, ο Σωτήρης βρίσκει την κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσει τον Φίλιππο, κρατώντας όπλο και φαίνεται πως είναι έτοιμος να ολοκληρώσει το σχέδιο εκδίκησης που έχει στο μυαλό του εδώ και καιρό.

Τελικά, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Στάθης καταφέρνει να σπάσει τον πάγο με την κόρη του και της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το παρελθόν του με την Ιουλία, καθώς και την παράνομη υιοθεσία της. Η Αριάδνη διατηρεί μια θετική στάση απέναντί του, αλλά συνεχίζει να πιστεύει ότι η Ιουλία την παράτησε από επιλογή της.

Διαβάστε Επίσης  Αγάπη Παράνομη Spoiler: Η Διαμάντω ορμά να σκοτώσει την Χρυσαυγή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *