Σασμός: «Εμείς θα προχωρήσουμε με ή χωρίς εσένα, Σκέψου τι θες»

 

Σασμός: «Εμείς θα προχωρήσουμε με ή χωρίς εσένα, Σκέψου τι θες»

Σασμός: «Εμείς θα προχωρήσουμε με ή χωρίς εσένα, Σκέψου τι θες»

 

Η σχέση της Μαρίνας με τη γιαγιά Ειρήνη περνά κρίση όπως θα δούμε απόψε 21/2 στη σειρά «Σασμός» και η πρώτη της ξεκαθαρίζει ότι θα αφήσουν πίσω το παρελθόν και θα προχωρήσουν μπροστά.Σασμός: «Εμείς θα προχωρήσουμε με ή χωρίς εσένα, Σκέψου τι θες»

«Δεν μου αρέσει που είμαστε ψυχραμένες»

Η γιαγιά Ειρήνη ρωτάει τη Μαρίνα που είναι ο Αντώνης και εκείνη της απαντά ότι έχει πάει στον Μαθιό. Μετά της λέει «Δεν μου αρέσει που είμαστε ψυχραμένες. Τόσα χρόνια ξέρεις σ’ έχω σαν μάνα μου, μα τώρα βάζω πάνω απ’ όλα την ευτυχία του παιδιού μου» και συνεχίζει εξηγώντας της ότι η Αργυρώ μετά από πολύ καιρό είναι ευτυχισμένη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Κατάσταση Στους Αρραβώνες Βγαίνει Εκτός Ελέγχου

Τότε η γιαγιά Ειρήνη πάει και κάθεται κοντά της στεναχωρημένη «Και αυτό τα σβήνει όλα κόρη μου;» τη ρωτά και συνεχίζει «Τα βάσανά μας, τον πόνο μας, τις ζωές μας που τις σάρωσε ο άνεμος;».

Η Μαρίνα κοιτώντας την στα μάτια της λέει ότι τίποτα δεν σβήνει «Αλλά αν δεν αλλάξουμε πώς θα προχωρήσουμε, ε; Την αρχή την έκανε ο Παύλος, ακολουθεί ο Μαθιός, η Καλλιόπη, θέλω και εγώ να ακολουθήσω».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Σοκ: Ο Αντρέας βάζει βόμβα στο σπίτι του Παύλου

Η γιαγιά Ειρήνη τότε την ρωτάει «Το βαστάει η ψυχή σου να τα κάνεις όλα στην πάντα;». Και η Μαρίνα όπως θα δούμε στον «Σασμό» λέει στη γιαγιά Ειρήνη «Θα το βαστήξει. Θα γίνουμε όλοι μια οικογένεια.

Τα παιδιά θα παντρευτούν» και συνεχίζει λέγοντάς της «Αφήνεις ακόμα το παρελθόν να σε ορίζει… θα μείνεις πίσω, γιατί εμείς θα προχωρήσουμε με ή χωρίς εσένα. Σκέψου τι θέλεις…»

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *