Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μαθαίνει τη δολοφονία που έκανε η Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μαθαίνει τη δολοφονία που έκανε η ΕυτυχίαΤραγική φιγούρα θα είναι η Ευτυχία, στα νέα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, με τον Άρη να παλεύει διαρκώς να την ηρεμήσει. Κανείς δε μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που πραγματικά συμβαίνει στην ηρωίδα. Όλοι νομίζουν πως ακόμη δυσκολεύεται να ξεπεράσει το σοκ με το μωρό της.Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μαθαίνει τη δολοφονία που έκανε η Ευτυχία

Ο Αποστόλης την βλέπει διαρκώς σκεπτική. Η Άννα την καλύπτει στους γύρω της, την ίδια στιγμή που μέσα της υποφέρει και καταρρέει διαρκώς. Αυτό που έκαναν ήταν φρικτό και δε μπορούν να το ξεπεράσουν εύκολα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ανέστης χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Οι μέρες περνούν και ο Άρης συνεχίζει να πολιορκεί την Ευτυχία, στην γη της ελιάς. Θέλει να βρίσκεται κοντά της, να απαλύνει τον πόνο της. Εκείνη, αν και μέσα της πονάει, αποφασίζει να του δώσει μία ευκαιρία.

Αυτό θα την κάνει να αποκαλύψει την φρικτή αλήθεια για το έγκλημα που διέπραξε. Πράγματι, στη δεύτερη σεζόν, η Ευτυχία θα λυγίσει και θα μιλήσει στον νέο της σύντροφο για τη δολοφονία που της άλλαξε τη ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Άννα γίνεται μητέρα από τον μανιακό δολοφόνο

Ο Άρης θα σοκαριστεί και θα προβληματιστεί για τη γυναίκα που επέλεξε να έχει δίπλα του. Αμέσως, όμως, θα κατανοήσει την πράξη της Ευτυχίας και θα της υποσχεθεί πως δε θα φύγει από κοντά της λεπτό.

Το πτώμα του Ανέστη, όμως, εντοπίζεται από τον Κουράκο και οι έρευνες ξεκινούν. Η Ευτυχία κινδυνεύει να φυλακιστεί, εάν τα αποτυπώματά της βρεθούν στο σώμα του.. Όλα ανατρέπονται ξανά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *