Η Γη της Ελιάς: «Αποφάσισα να φύγω Γιώργη, έχω μια πρόταση…»

 

Η Γη της Ελιάς: «Αποφάσισα να φύγω Γιώργη, έχω μια πρόταση…»

Η Γη της Ελιάς: «Αποφάσισα να φύγω Γιώργη, έχω μια πρόταση…»

 

Η Δήμητρα δίνει τη χαριστική βολή στον Κουράκο, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς μιας και αφού του λέει ότι έριξε το παιδί του κρυφά, του ανακοινώνει ότι θα αφοσιωθεί στη δουλειά και την καριέρα της και θα φύγει από τη Μάνη, με αποτέλεσμα ο χωρισμός τους να είναι μονόδρομος.Η Γη της Ελιάς: «Αποφάσισα να φύγω Γιώργη, έχω μια πρόταση…»

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Oι νεκροί του μοιραίου ναυαγίου

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα ανακοινώνει στον Κουράκο:

«Θέλω να σου πω κάτι και δεν θέλω να το μάθεις από αλλού», του λέει και ο Γιώργης σύμφωνα με το youweekly.gr και το tiviσίριαλ παγώνει και τη ρωτάει: «Τι άλλη έκπληξη μου κρατάς, έχω περιέργεια».

«Αποφάσισα να φύγω, Γιώργη. Εχω μια πρόταση να πάω στην Αμερική για να κάνω μετεκπαίδευση», του λέει και τον αφήνει άναυδο.

«Πλάκα μου κάνεις, έτσι; Δεν μπορεί. Κι εμείς; Η σχέση μας; Δήμητρα, σ’ αγαπάω και μ’ αγαπάς κι εσύ. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα», της λέει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο πρώην εραστής της Καλλιόπης επιστρέφει – Σε σοκ οι Σταματάκηδες

«Δεν είπα ότι δεν με πειράζει. Δεν είπα ότι δεν σε αγαπάω, αλλά σου έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι με ενδιαφέρει πολύ η δουλειά μου και θα κάνω πάντα γι’ αυτή», του ξεκαθαρίζει.

Η Δήμητρα μάλιστα έχει κανονίσει να φύγει πολύ σύντομα και έτσι δεν αργήσει να φτάσει η μέρα που αρχίζει να αποχαιρετά έναν-έναν τους φίλους της και τελευταίο τον Κουράκο, ο οποίος είναι ψυχολογικά ράκος.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *