Η Μάγισσα: Θεοφανώ και Κυπριανή σε συνάντηση φωτιά

 

Η Μάγισσα : Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε Θεοφανώ και Κυπριανή σε συνάντηση φωτιά.

 

Στο μεταξύ η Θεοφανώ συνεχίζει να κρατείται δεμένη στο σπίτι της Άννας ενώ στο κατόπι της βρίσκεται ο κοπελάτος της Κυπριανής. Αποφασισμένος να την βρει και να την σφάξει όπως τον έχει προστάξει η κυρά του χωρίς να δείξει κανένα έλεος.

 

Η Θεοφανώ καταφέρνει να γλιτώσει και βρίσκει καταφύγιο στο μοναστήρι.

Εκεί ειδοποιημένος από την Αγαθή, καταφτάνει και ο Φρίξος και περιγράφει στην αχώριστη φίλη του όσα διαδραματίζονται στον πύργο των Λασκαρέων. Ο Μάρκος παίρνει μία σκληρή απόφαση για την τύχη του Τζανή, να τον διώξει για πάντα από ‘κει. Να τον εξορίσει.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος καταρρέει μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Αυτό φυσικά βρίσκει εντελώς αντίθετη τη Δαμιανή που θα κάνει τα πάντα για να τον αποτρέψει. Από τη μεριά του, ο Σπήλιος δεν δέχεται να διαλυθεί ο γάμος της Μεταξίας και του Μάρκου και η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.

Ο Αντρέι συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να ξεσκεπάσει την Δαμιανή, αφού τα στοιχεία που έχει στα χέρια του δεν αρκούν. Είναι όμως επίμονος και συνεχίζει τις έρευνες τους.

Την ίδια ώρα η Θεοφανώ είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τον εχθρό κατά πρόσωπο και ζητάει από την Αγαθή, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, μία πολύ επικίνδυνη χάρη.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Γιατί αυτοκτόνησε η πρώην του Χριστόφορου;

Να την φέρει σε επαφή με την Κυπριανή. Η Αγαθή, παγώνει όταν ακούει την επιθυμία της προστατευόμενης της. Ξέρει όμως ότι ακόμα κι αν δεν το κάνει η ίδια, η Θεοφανώ θα βρει τον τρόπο να συναντηθεί με την Γερακάρισα.

Αποφασίζει λοιπόν να της κάνει το χατίρι. Έτσι, Θεοφανώ και Κυπριανή, έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο. Η συζήτηση τους όμως θα πάρει επικίνδυνη τροπή, ενώ η Θεοφανώ θα μάθει ακόμα μία σημαντική πληροφορία.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *