Σασμός: Η Νάντια δίνει τελεσίγραφο στη Βασιλική

 

Σασμός: Η Νάντια δίνει τελεσίγραφο στη Βασιλική

Σασμός: Η Νάντια δίνει τελεσίγραφο στη Βασιλική

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», καθώς η Νάντια κάνει την εμφάνισή της στην Άνω Ποριά και επιτίθεται στη Βασιλική, διεκδικώντας μερίδιο από την περιουσία των Σταματάκηδων.Σασμός: Η Νάντια δίνει τελεσίγραφο στη Βασιλική

«Απαιτώ ότι μου ανήκει από την περιουσία του πατέρα μου»

Η Νάντια έχοντας μάθει ότι ο Νικηφόρος ήταν παιδί του Μαθιού πιστεύει ότι η Βασιλική την παραπλανούσε για να της μείνει η περιουσία. Έτσι σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, της ζητάει να της πει πως είναι δυνατόν η μάνα της να ήξερε ότι είναι παιδί του Στεφανή, ενώ η ίδια δεν ήξερε ότι ο Νικηφόρος ήταν γιος του Μαθιού.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ένας άγνωστος άνδρας εμφανίζεται στη Μεσσήνη με σκοτεινές προθέσεις

Η Νάντια είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει με κάθε τρόπο και κάθε κόστος ότι στερήθηκε, ακόμα και αν δεν μπορεί να αποδείξει με τεστ DNA ότι είναι κόρη του Στεφανή.

«Όπως εσύ ήξερες ότι ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού, έτσι και η μάνα μου ήξερε ότι εγώ είμαι κόρη του Στεφανή» λέει η Νάντια όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός» στη Βασιλική και συνεχίζει «Απαιτώ ότι μου ανήκει από την περιουσία του πατέρα μου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος χρησιμοποιεί την Μαρίνα για να εκδικηθεί

Εγώ είμαι το μοναδικό παιδί του και τη δικαιούμαι σχεδόν όλη».

Τότε η Βασιλική της απαντά ότι ο Στεφανής είχε αφήσει και πολλά χρέη που αναγκάστηκε ο Μαθιός να τα ξεχρεώσει «Τα χωράφια και το σπίτι ανήκουν στην οικογένειά μου. Τίποτα δεν έχει μείνει για να πάρεις» της λέει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *