Μαύρο Ρόδο : Η Ελισάβετ παραδίδεται στον Πέτρο

Ο έρωτας της “Ελισάβετ” και του “Πέτρου” μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και όπως φαίνεται από τα νέα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι ήρωες έρχονται πιο κοντά από ποτέ στα επόμενα επεισόδια.

Ο σκηνοθέτης της σειράς του Mega, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, μοιράστηκε στα social media τις πρώτες εικόνες από την ερωτική σκηνή της Φωτεινής Παπαθεοδώρου και του Μιχαήλ Ταμπακάκη.

Τα δύο μεγάλα μέτωπα του “Μαύρου Ρόδου” κάνουν στην άκρη τις διαφορές τους για καλό σκοπό. Πρόκειται για τον Καστρινό και τον Βίκο.

Μεταξύ ζωής και θανάτου βρίσκονται η Ελισάβετ και ο Πέτρος, με ένα όπλο να τους σημαδεύει. Ο Θέμης και ο Βίκος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τους βρουν. Πρώτος τους βρίσκει ο Βίκος, που θέλει να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία της λατρεμένης του Αγγελικής.

O Πέτρος και η Ελισάβετ παλεύουν να γλιτώσουν από τα χέρια του απαγωγέα. Στο μυαλό της Ελισάβετ έρχονται μνήμες από το παρελθόν, τότε που την κυνηγούσε ο Διακοσάββας για να τη βιάσει.

Έφτασε η στιγμή που ο Λευτέρης ξεσκεπάζει τα ψέματα της Πολυξένης, που τα παίζει όλα για όλα για να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Ο Βίκος είναι έτοιμος να πέσει σε μία καλοστημένη παγίδα. Εκτός εαυτού ο Λευτέρης, πηγαίνει στο μοναστήρι για να μάθει ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της κόρης του.

Τα νεότερα στοιχεία από τις αστυνομικές έρευνες θα τον αποκαρδιώσουν. Βρίσκει όμως σύμμαχο την ηγουμένη, στη σχέση των δύο αγνοουμένων. Νιώθοντας πως χάνει την Ελισάβετ, ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Αυξεντία τον έρωτά του για εκείνη. Η Κύρα κατηγορεί ευθέως τον Βίκο πως εκείνος ευθύνεται για την εξαφάνιση του εγγονού της.

Ο Θέμης, στην προσπάθειά του να βρει το δολοφόνο της Αγγελικής και να ανακαλύψει πού βρίσκονται ο Πέτρος και η Ελισάβετ, θα ζητήσει τη βοήθεια του Βίκου. Η πόρτα της αποθήκης, όπου βρίσκονται φυλακισμένοι η Ελισάβετ και ο Πέτρος, επιτέλους ανοίγει. Η υγεία του Πέτρου έχει επιδεινωθεί. Σε μια άλλη αποθήκη, ο Θέμης αδημονεί να βρεθεί με τον απαγωγέα.

Ο Βίκος φτάνει πρώτος, με σκοπό να πάρει την εκδίκησή του. Η Πολυξένη βλέπει μία πλευρά του Λευτέρη που δεν γνώριζε ότι υπάρχει και σοκάρεται με την απόφαση που εκείνος παίρνει για τη σχέση τους. Ο Λουκάς υποψιάζεται ότι ο Παράσχος παίζει διπλό παιχνίδι. Ο Παράσχος, από την άλλη, προσπαθεί να πείσει τον Θέμη ότι οι υποψίες είναι αβάσιμες. Η Θάλεια μαζεύει περισσότερα στοιχεία εις βάρος του Βίκου. Στο νοσοκομείο η οικογένεια Καστρινού ανησυχεί για τον Πέτρο και η Ελισάβετ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *