Σασμός: Η Εύα βάζει βόμβα στο αμάξι του Μαθιού

 

Σασμός: Η Εύα βάζει βόμβα στο αμάξι του Μαθιού

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Εύα βάζει βόμβα στο αμάξι του Μαθιού.

 

Εξελίξεις που ταράζουν την ζωή του Μαθιού, θα συμβούν στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Σύμφωνα με όσα σας εξασφαλίσαμε η Εύα δίνει εντολή να τον σκοτώσουν ενώ παράλληλα.

Σύμφωνα με το myTV, ο Μαθιός όπως φαίνεται δεν θα καταφέρει να ηρεμήσει και να ζήσει ευτυχισμένος με την Βασιλική, χωρίς φόβο, απειλές και άγχος για το μέλλον.

Αφού καταφέρνει να απαλλαγεί από τις απειλές του Αντρέα, καθώς ο τελευταίος εξαφανίζεται, έρχεται η Εύα, πιο επικίνδυνη από ποτέ, αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση για τον Ευθύμη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή λιποθυμά στα χέρια του Στέφανου

Όπως θα παρακολουθήσουμε, η κοπέλα μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει παγώσει τα αδίστακτα σχέδιά της, εναντίον του Μαθιού, στη συνέχεια όμως έπειτα από κάποια στοιχεία που φτάνουν στα χέρια της, πείθεται πως εκείνος ευθύνεται για την δολοφονία του αδερφού της.

Έτσι, ετοιμάζει μεθοδικά ένα χτύπημα εναντίον του προκειμένου να πληρώσει με τη ζωή του το έγκλημα που πιστεύει πως έκανε. Η Εύα δίνει εντολή σε έναν έμπιστο της άντρα να τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του Μαθιού.

Και τα επόμενα λεπτά θα είναι δραματικά ωστόσο τίποτα δεν θα πάει βάσει του σχεδίου της. Η βόμβα τοποθετείται αλλά ο Μαθιός ζητάει από έναν εργάτη να μετακινήσει το αμάξι. Ο άντρας βάζει μπρος και τότε γίνεται η έκρηξη, η οποία του κοστίζει τη ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Η Ελπίδα Σε Κίνδυνο – Ποιος Την Απειλεί

Ο Μαθιός τρομοκρατημένος γίνεται μάρτυρας του περιστατικού και είναι σοκαρισμένος. Αργότερα ανακαλύπτουν πως του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου και πως ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Η Εύα είναι το ίδιο τρομοκρατημένη και αισθάνεται ενοχές που σκότωσε κάποιον που δεν έφταιγε σε τίποτα ενώ οι Σταματάκηδες προσπαθούν να προστατευθούν καθώς αντιλαμβάνονται πως κάποιος θέλει να κάνει κακό στον Μαθιό.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *