Η Γη της Ελιάς – Τρομερό σοκ: Καίγεται ζωντανός και πεθαίνει

 

Η Γη της Ελιάς – Τρομερό σοκ: Καίγεται ζωντανός και πεθαίνει

Η Γη της Ελιάς – Τρομερό σοκ: Καίγεται ζωντανός και πεθαίνει

 

Ένα συγκλονιστικό γεγονός θα σημειωθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μιας και ο Τάσος καίγεται ζωντανός μέσα στον φούρνο του. Ας τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή..

Η Αρετή μαθαίνει πως πράγματι η Ιουλία είναι έγκυος στο παιδί του Στάθη, με αποτέλεσμα να πάθει σοκ και να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πεθαίνει μπροστά στην Βασιλική

Αμέσως μετά όμως, την περιμένει ένα ακόμη μεγαλύτερο σοκ, μιας και ενημερώνεται από τον Πότη πως η γυναίκα του Τάσου επέστρεψε στο σπίτι τους, μετά από τα παρακάλια του, με αποτέλεσμα η Αρετή να λιποθυμήσει μέσα στο καφενείο.

Λίγο αργότερα, πηγαίνει στον φούρνο του και του επιτίθεται με κατάρες. Η κατάσταση ξεφεύγει και έτσι επεμβαίνει η Αστυνομία, μιας και η Αρετή βγαίνει για ακόμη μια φορά εκτός ελέγχου.

Αμέσως μετά, η Αρετή καταλήγει στο αυτόφωρο για τον βανδαλισμό στον φούρνο, όπως διαβάζουμε στο Mytv, ωστόσο, ο Λυκούργος καταφέρνει λίγο μετά την αθωώσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Παύλος θα αντιμετωπίσει την οργή όλων

Όμως, λίγες μέρες αργότερα, ξεσπάει μια τεράστια πυρκαγιά στον φούρνο του Τάσου, ο οποίος βρίσκεται μέσα την ώρα της φωτιάς και καίγεται ζωντανός, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Οι υποψίες των Αρχών στρέφονται κατευθείαν στην Αρετή και όλοι αρχίζουν να την θεωρούν φόνισσα…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *