Η Μάγισσα: Η Κυπριανή είναι κακιά μάγισσα – Η μάχη μεταξύ καλού και κακού

 

Η Μάγισσα: Η Κυπριανή είναι κακιά μάγισσα – Η μάχη μεταξύ καλού και κακού

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Κυπριανή είναι η κακιά μάγισσα.

 

Η μάχη μεταξύ τους θα έχει τραγικά αποτελέσματα.

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 Η Μάγισσα καθώς θα αποκαλυφθεί πως η Κυπριανή, είναι μάγισσα και μάλιστα εκπροσωπεί το κακό.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος για τον οποίο σκότωσε την Αναχίτ και κυνηγάει να κάνει το ίδιο και με την Θεοφανώ, προκειμένου να επικρατήσει το κακό.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο η σειρά Η Μάγισσα έχει αφήσει να εννοηθεί πως η Αναχίτ ήταν μία μάγισσα που κυριεύει ως πνεύμα την κόρη της, την Θεοφανώ προκειμένου να κάνει κακό στους γύρω της, μέσω εκείνης.

Όμως, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική και αυτό, γιατί η Αναχίτ, κυριεύει την κόρη της όταν πρόκειται να της συμβεί κάτι κακό.

Μία λύκαινα δηλαδή που θέλει να σώσει το παιδί της. Μέχρι που εμφανίζεται η Κυπριανή, που όπως θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια είναι και εκείνη μάγισσα και μάλιστα εκπροσωπεί το κακό.

Όπως στα παραμύθια που γίνεται πάλη ανάμεσα στο καλό και στο κακό, αλλά στο τέλος θα επικρατήσει μόνο το ένα από τα δύο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το επόμενο θύμα Κωνσταντίνου και Δημήτρη

Όπως είχαμε δει, η Κυπριανή είχε σκοτώσει την Αναχίτ, επειδή εκείνη διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον άντρα της τον Θράσο. Μάλιστα, παρόντες στο βασανιστικό κάψιμο της μάγισσας ήταν και ο τότε νεαρός Σπήλιος, ο Μιχαήλ και ο πατέρας του.

Όμως, η αλήθεια ήταν τελείως διαφορετική και φυσικά η απαίτηση της Κυπριανής να σκοτώσει την Αναχίτ, δεν ήταν ο παράνομος δεσμός με τον άντρα της αλλά η λύσσα της να βγει από τη μέση η καλή μάγισσα, ώστε να επικρατήσει η κακιά μάγισσα, δηλαδή η ίδια η Κυπριανή.

Φυσικά γνώριζε εξαρχής πως το παιδί που κυοφορούσε η Αναχίτ, ήταν του άντρα της (παρόλο που έπεισε τους πάντως πως πρόκειται για το παιδί ενός φύλακα) και δεν ξέρει τι απέγινε. Μέχρι που μαθαίνει για την ιστορία της Θεοφανώς.

Η πρώτη σκέψη που την κυριεύει είναι πως ίσως πρόκειται για τον απόγονο της Αναχίτ. Και πράγματι με το φυλαχτό που είχε κρυμμένο η Θεοφανώ κάτω από το μαξιλάρι της επιβεβαιώνει τους φόβους της. Η Θεοφανώ είναι η κόρη της Αναχίτ, που ήρθε για να εκδικηθεί και να ανατρέψει το κακό.

Από την πρώτη οπτική επαφή της Κυπριανής και την Θεοφανώ ήταν ξεκάθαρο πως ενώ η νεαρή δε γνωρίζει ποια είναι η μητέρα του Σπήλιου, ενστικτωδώς ένιωσε τρόμο. Η Κυπριανή από την άλλη την αναγνώρισε από το βλέμμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αναστασία καταλαβαίνει τα ψέματα της Αθηνάς

Έτσι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της και προσπαθεί να πείσει τους Λασκαρέους, πως η Θεοφανώ πρέπει να πεθάνει όπως η μητέρα της. Η ίδια καταφέρνει να τους φέρει όλους με τα νερά της και στο τέλος να γίνει αυτό που θέλει, καθώς το σκοτεινό βλέμμα της είναι διαπεραστικό, σαν να τους μαγεύει και να την υπακούν.

Μέχρι και τον Σπήλιο, κατάφερε να στρέψει ενάντια στην ισχυρή Γερακίνα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Μαγεύοντάς τον. Η Θεοφανώ, έχοντας στοιχεία πως η Κυπριανή έπαιξε ρόλο στο φρικτό θάνατο της μητέρας της αποφασίζει να την αντιμετωπίσει.

Το καλό και το κακό έρχονται ξανά σε κόντρα. Εκεί, θα δούμε για πρώτη φορά την Κυπριανή να αλλάζει το βλέμμα της και να γίνεται σκοτεινό και μαύρο συμβολίζοντας το σκοτάδι.

Σε αντίθεση με της Θεοφανώς, που τα μάτια της γίνονται λευκά ή έντονα πράσινα συμβολίζοντας το φως. Η μάχη μεταξύ τους θα έχει τραγικά αποτελέσματα και μόνο η μία από τις δύο θα μείνει στο τέλος.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *