Έρωτας Φυγάς: Εφιαλτικές στιγμές για Φάνη και Μάρκο

 

Έρωτας Φυγάς: Εφιαλτικές στιγμές για Φάνη και Μάρκο

Έρωτας Φυγάς: Εφιαλτικές στιγμές για Φάνη και Μάρκο

 

Καθηλωτική είναι η συνέχεια στη σειρά του ANT1 «Έρωτας Φυγάς», καθώς ο Φάνης και ο Μάρκος θα περάσουν εφιαλτικές στιγμές αντιμετωπίζοντας έναν ακραίο κίνδυνο.

Επικίνδυνη περιπέτεια περιμένει Φάνη και Μάρκο

Καθώς η Μαργέτα αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές ο Στέφανος πηγαίνει στην Αθήνα για να είναι στο πλευρό της.

Έτσι ο Μάρκος και ο Φάνης μένουν στη θέση του και αναλαμβάνουν τη διοίκηση του εργοστασίου και προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο ώστε όλα να λειτουργούν σωστά, όμως νέα προβλήματα θα βάλουν τη ζωή τους σε μεγάλο κίνδυνο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Άγγελος διεκδικεί διακαώς την περιουσία της μητέρας του

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του παρακράτους, σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, αποφασίζουν να κάνουν κακό στα κοντινά πρόσωπα του Στέφανου. Έτσι κάποια στιγμή που εντοπίζουν τον ανιψιό του οργανώνουν μια ένοπλη επίθεση στο εργοστάσιο, όπου μέσα εκτός του Φάνη βρίσκεται και ο Μάρκος.

Οι δυο νέοι περνούν εφιαλτικές στιγμές καθώς προσπαθούν να σωθούν και να σώσουν και το εργοστάσιο από τους αδίστακτους άντρες.

Μάλιστα όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», ο Μάρκος και ο Φάνης ενώνουν τις δυνάμεις τους, βοηθάνε ο ένας τον άλλον, προκειμένου να βγουν ζωντανοί και ευτυχώς τα καταφέρνουν.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες: Ο Σπύρος επιτίθεται στον Μιχάλη και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου - Τι συνέβη;

Αργότερα αυτό που τους απασχολεί είναι αν πρέπει να ενημερώσουν τον Παράσχο ώστε να προσέχει, αλλά διστάζουν για να μην τον τρομοκρατήσουν.

Όταν όμως μετά ο Στέφανος μαθαίνει για την ένοπλη επίθεση εναντίον του Φάνη και του Μάρκου φοβάται τόσο για την ασφάλεια των δικών του ανθρώπων, όσο και για το τι μπορεί να σχεδιάζουν οι επικίνδυνοι άνθρωποι του παρακράτους στο μέλλον και έτσι αποφασίζει να επιστρέψει στη Μεσσήνη για να δει τι μπορεί να κάνει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *