Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Άννα Σε Δημήτρη: «Θα Πληρώσεις Για Όλα»

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Άννα Σε Δημήτρη: «Θα Πληρώσεις Για Όλα»

Η Γη της Ελιάς spoiler: Όλο και περισσότερες ανατροπές έρχονται στη σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς, με το μίσος της Άννας για το Δημήτρη να επιστρέφει.

       Η Γη της Ελιάς spoiler: Άννα σε Δημήτρη: «Θα πληρώσεις για όλα»

Η Άννα ενώ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το όνειρο της που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία ενός κομμωτηρίου, παράλληλα σκέφτεται και το πώς θα εκδικηθεί το Δημήτρη τη στάση του οποίου απέναντι της δεν μπορεί να τη ξεχάσει. Μπορεί μέχρι σήμερα να του έχει αποσπάσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό αλλά δεν είναι ικανοποιημένη. Η ίδια θεωρεί ότι τον εμπιστεύτηκε, τον ερωτεύτηκε παράφορα και αυτός τη πούλησε με το χειρότερο τρόπο. Έτσι το μίσος που έχει γι’ αυτόν τη τυφλώνει και προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να το κάνει να πονέσει ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Ηγουμένη πετάει στο δρόμο τον Πέτρο

Όποτε τον βλέπει μπροστά της όχι μόνο δεν του γυρίζει τα μούτρα αντίθετα του επιτίθεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς. Ο Δημήτρης ειδικά τώρα που έχει επενδύσει στο δεσμό του με την Αντιγόνη δεν θέλει να την έχει στα πόδια του και γίνεται έξω φρενών κάθε φορά που πέφτει πάνω της. Αν δεν ήταν η Αντιγόνη να τον ηρεμεί θα είχε δείξει το σκληρό πρόσωπο που τον χαρακτηρίζει.

Κάποια στιγμή βέβαια όπως θα δούμε η Άννα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το Δημήτρη και ανταλλάσσουν βαρείς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν. «Θα πληρώσει για όλα όσα μου έχεις κάνει» του φωνάζει κατάμουτρα και φεύγει πολύ ταραγμένη προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Βαρύ πένθος σκεπάζει τη Μάνη – Όλοι στα μαύρα

Η Άννα μετά από αυτή τη συνάντηση πνέει μένεα εναντίον του Δημήτρη και σκέφτεται την επόμενη κίνηση της εναντίον του. Ποια είναι αυτή; Θα κάψει ολοσχερώς το αυτοκίνητο του πρώην αγαπημένου της και θα εξαφανιστεί.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *