H Γη της Ελιάς – Οριστικό: Αυτή η ηθοποιός φεύγει από τη σειρά

 

H Γη της Ελιάς – Οριστικό: Αυτή η ηθοποιός φεύγει από τη σειρά

H Γη της Ελιάς – Οριστικό: Αυτή η ηθοποιός φεύγει από τη σειρά

 

Οριστική είναι η απόφαση για το τέλος μιας ακόμη αγαπημένης ηρωίδας από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Ποια αποχωρεί στο τέλος της σεζόν;

Η σεναριακή ομάδα της σειράς «Η Γη της Ελιάς», αποφάσισε λοιπόν να δώσει τέλος στο ρόλο της Δήμητρας Γιατράκου.

Η ηθοποιός Μελίνα Κόντη που ενσαρκώνει την αγαπημένη αστυνόμο – σύμφωνα με πληροφορίες – δεν τα βρήκε με την παραγωγή της «Γης της Ελιάς» για τη συνέχιση της συνεργασίας της και κατά συνέπεια ο ρόλος της ολοκληρώνεται και μάλιστα πολύ σύντομα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα καταρρέει στο άκουσμα του θανάτου του Γεράσιμου

Όπως ήδη γράψαμε το σενάριο θέλει στη συνέχεια την Δήμητρα να μένει έγκυος. Επιλέγει να μην πει τίποτα στον Κουράκο ενώ παράλληλα είναι αποφασισμένη να μην κρατήσει το παιδί αυτό. Θα τη δούμε να πηγαίνει σε γιατρό της Αθήνας και να υποβάλλεται σε διακοπή κύησης.

Στη συνέχεια θα πει στο Κουράκο για το παιδί και την έκτρωση που έκανε. Ο Κουράκος ξαφνιάζεται από τη στάση της Δήμητρας και τη ρωτά γιατί προέβη σε μια τέτοια κίνηση αφού μάλιστα η σχέση τους δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Καυτές βραδιές για Στάθη και Εύα στην Καρδαμύλη

Η Δήμητρα όμως έχει πάρει τις αποφάσεις της και του λέει ευθέως τα εξής: «Μου ήρθε προαγωγή για την Αμερική και δεν πρόκειται ν’ αφήσω να πάει χαμένη μια τέτοια ευκαιρία».

Και φυσικά η Δήμητρα (Μελίνα Κόντη) θα φύγει δίνοντας με αυτό τον τρόπο τέλος στο χαρακτήρα της αστυνόμου που υποδύθηκε.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *