Famagusta: Βιολογική και θετή μητέρα σε σημαντικό τετ α τετ

 

Famagusta: Βιολογική και θετή μητέρα σε σημαντικό τετ α τετ

Famagusta: Βιολογική και θετή μητέρα σε σημαντικό τετ α τετ

Η Σοφία όπως θα δούμε στη σειρά «Famagusta», πηγαίνει στην Κύπρο και συναντάει τη Χριστίνα όπου έχουν ένα πολύ σημαντικό τετ α τετ.

Ο Μάικλ θεωρείται κύριος ένοχος

Ο Μάικλ βάσει διαφόρων ευρημάτων στο σπίτι του θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τον θάνατο της Ελένης.

Ο ίδιος όμως καθώς δεν είναι ο δολοφόνος, προσπαθεί να διατηρεί την ψυχραιμία του και κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αθωότητά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει τα υπάρχοντά του στην Αντιγόνη με απρόβλεπτες συνέπειες

Εντωμεταξύ η Χριστίνα όταν μαθαίνει τα νέα για τον Μάικλ ενστικτωδώς δεν πιστεύει ότι είναι ένοχος και λέει την άποψη της στον Ανδρέα, ο οποίος της υπόσχεται ότι θα διερευνήσει την υπόθεση σε βάθος.

Παράλληλα η αδελφή της Σοφίας, της μητέρας δηλαδή του Μάικλ πηγαίνει στο Λονδίνο όπου κάποια στιγμή οι δυο τους θυμούνται τα γεγονότα του καλοκαιριού του 1974 και αποκαλύπτεται πώς ο Μάικλ κατέληξε στα χέρια της Μαίρης.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Άγρια ληστεία με θύματα Ιάσονα και Αλεξάνδρα

Εντωμεταξύ ο Μάικλ συλλαμβάνεται στην Κύπρο και η Κατερίνα τηλεφωνεί στη Σοφία και την ενημερώνει. Τα νέα αναστατώνουν τη Σοφία η οποία αμέσως αποφασίζει να ταξιδέψει στην Κύπρο για να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί τον γιο της.

Έτσι κάποια στιγμή όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Famagusta» η Σοφία πηγαίνει και συναντά τη Χριστίνα Σέκερη και οι δυο γυναίκες, η βιολογική και η θετή μητέρα του δημοσιογράφου βρίσκονται να μιλούν για τον Μάικλ….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *