Η Μάγισσα: Η ζωή του Αντρέι αλλάζει για πάντα

 

Η Μάγισσα: Η ζωή του Αντρέι αλλάζει για πάντα

Η Μάγισσα: Η ζωή του Αντρέι αλλάζει για πάντα

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα», καθώς ο Αντρέι μετά τις αποκαλύψεις που αλλάζουν τη ζωή του θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.Η Μάγισσα: Η ζωή του Αντρέι αλλάζει για πάντα

Σε τεράστιο δίλημμα ο Αντρέι

Ενώ ανάμεσα στον Αντρέι και τον Μάρκο υπάρχει πολύ μεγάλη ένταση, ο Κανέλλος πιστεύει ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να τους αποκαλύψει ότι ο πρώτος είναι γιος του Τζανέτου Λάσκαρη.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας τρέμει για τα παιδιά του

Βέβαια αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ταράξει ολόκληρο τον πύργο των Λασκαραίων και να οδηγήσει σε ραγδαίες ανατροπές τόσο της ζωής του Αντρέι όσο και του Μάρκου.

Μάλιστα ο Αντρέι στη «Μάγισσα» σοκάρεται από την αποκάλυψη και την αλλαγή που πρόκειται να φέρει στη ζωή του και δεν ξέρει πως να την αντιμετωπίσει.

Από τη μια του έρχεται να φύγει από την Μάνη και να αφήσει πίσω του τα πάντα και από την άλλη σκέφτεται να ζητήσει την αρχηγία της οικογένειας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται;

Εντωμεταξύ καθώς ανάμεσα σε εκείνον και τον Κανέλλο έχει δημιουργηθεί μια βαθιά φιλιά αλλά και το δέσιμο του με τη Θεοφανώ εξελίσσεται σε κάτι παραπάνω από φιλία, δεν θέλει αυτούς τους δυο ανθρώπους να τους χάσει από τη ζωή του.

Άραγε πόσο μπορούν να επηρεάσουν την απόφαση του;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *