Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Συμμαχούν για να κλείσουν τον Σίμο φυλακή

 

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Συμμαχούν για να κλείσουν τον Σίμο φυλακή

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Συμμαχούν για να κλείσουν τον Σίμο φυλακή

 

Πραγματικά σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», όπου απόλυτος πρωταγωνιστής θα είναι ο Σίμος.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, για τη σειρά του Alpha, αφού ο Πάρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τους πάντες για το ποιος πραγματικά είναι ο Σίμος.Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Συμμαχούν για να κλείσουν τον Σίμο φυλακή

Πίσω από το ευγενικό του πρόσωπο, λέει ότι είναι ένας αδίστακτος άντρας, που δε σταματάει σε τίποτα για να πετύχει τα… θέλω του.

Έτσι ο Πάρης αποφασίζει να κάνει μία συζήτηση για αυτό το θέμα με τον Αποστόλη και μαθαίνει τα όσα έκανε ο Σίμος και τον εμπρησμό στον «Παράδεισο» και τις πλεκτάνες που έχει στήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πιάνει στα πράσα Στάθη – Ιουλία

Θέλοντας να τον κάνει να πληρώσει για τις πράξεις του, καθώς και ο ίδιος κινδύνευσε να μπει στη φυλακή εξαιτίας του, πηγαίνει να βρει τον Ντίνο.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα: Η αποκάλυψη που συγκλονίζει!
Τότε, του αποκαλύπτει πως πίσω από την πυρκαγιά του «Παράδεισου» κρύβονται ο Σίμος με τη Βικτώρια. Μάλιστα, του εξηγεί όσα έμαθε αλλά και πως η γυναίκα είναι η μητέρα του Σίμου. Ο Ντίνος σοκάρεται από όσα ακούει και αποφασίζει να προστατεύσει την Αμαλία.

Της ζητάει να συναντηθούν για να την ενημερώσει για το ποιος είναι στην πραγματικότητα ο άντρας που παντρεύτηκε. Η κοπέλα, ακούγοντάς τον αναστατωμένο, δέχεται και λέει ψέματα στον Σίμο ότι πηγαίνει να βρει την Πολυξένη.

Όμως ο νεαρός, τυχαία, ανακαλύπτει τη συνάντηση των δύο πρώην και εξοργίζεται. Ο Ντίνος, όπως θα δούμε, λέει στην Αμαλία τα πάντα για τον Σίμο και εκείνη σοκάρεται. Όταν επιστρέφει στο σπίτι, ο σύζυγός της σε έξαλλη κατάσταση ζητάει να μάθει γιατί βρέθηκε με τον πρώην της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Κρυφή Ερωτική Ζωή Του Ακύλα Μεγαρίτη – Ποια Γυναίκα Θα Ανακαλύψει Το Μυστικό Του;

Τότε εκείνη του λέει πως ο Ντίνος της είπε για την πυρκαγιά στον «Παράδεισο», αλλά δεν του αποκαλύπτει πως έμαθε για τη συγγένειά του με τη Βικτώρια. Φυσικά, ο Σίμος αρνείται τα πάντα και εκείνη δείχνει πως τον πιστεύει, αλλά μέσα της έχει αμφιβολίες.

Παράλληλα, ο Ντίνος και ο Πάρης είναι αποφασισμένοι να κλείσουν τον Σίμο στη φυλακή. Έτσι, λοιπόν, πηγαίνουν και βρίσκουν τον Σωτήρη και του λένε όσα έμαθαν. Εκείνος τους υπόσχεται πως θα τους βοηθήσει για να βγει η αλήθεια στο φως και ο νεαρός να πληρώσει για όλα.

 

πηγή κειμένου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *