Σασμός: Μαθιός και Βασιλική χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους

 

Σασμός: Μαθιός και Βασιλική χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους

Σασμός: Μαθιός και Βασιλική χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους

 

Καθηλώνει η συνέχεια της σειράς του ALPHA «Σασμός», καθώς ο Γιακωβάκης ανοίγει ξανά την υπόθεση του θανάτου του Λάζαρου και η Βασιλική θα βρεθεί στη φυλακή παρά τις προσπάθειες που είχε κάνει νωρίτερα ο Αντώνης.

Μετά τον θάνατο του Λάζαρου ο Αντώνης είχε ζητήσει από την οικογένεια Σταματάκη να κάνουν τεστ DNA για να ελέγξουν αν το γενετικό τους υλικό ταίριαζε με αυτό που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Ενώ όλων ήταν αρνητικό, η Βασιλική δεν πρόλαβε να κάνει, αφού μίλησε ανοιχτά στον Αντώνη και εκείνος της υποσχέθηκε πως θα την προστατέψει και θα την καλύψει, αφού κατάλαβε ότι δεν ευθυνόταν εκείνη τελικά για τον θάνατο του Λάζαρου.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Μετά το βρέφος, σχεδιάζει να σκοτώσει και την…

Ο Γιακωβάκης όμως ξανανοίγει την υπόθεση και ζητά να δει τη λίστα με τα άτομα που υποβλήθηκαν σε τεστ DNA. Αν και προσπαθεί ο Αντώνης να καθυστερήσει, αναγκάζεται να του δώσει τη λίστα και εκείνος βλέπει ότι λείπει της Βασιλικής.

Τότε ο Αντώνης θα του εξηγήσει ότι δεν προχώρησε σε τεστ λόγω της εγκυμοσύνης της και θα εγγυηθεί εκείνος για την αθωότητα της.

Μαθαίνοντας τις κινήσεις του νέου εισαγγελέα και την εντολή του να πάρουν δείγμα και από τη Βασιλική, εκείνη και ο Μαθιός όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο πατέρας της μικρής Αγγελικής επιστρέφει

Και τα πράγματα θα χειροτερέψουν καθώς ο Γιακωβάκης θα εκδώσει εντολή σύλληψης και ο Αντώνης θα αναγκαστεί να υποβάλλει τη Βασιλική σε ανάκριση. Ενώ ο Γιακωβάκης θα την ανακρίνει ξανά με μεγάλη αυστηρότητα για όσα έγινα τη μοιραία μέρα στο βουνό που έχασε τη ζωή του ο Λάζαρος.

Εντωμεταξύ ο Μαθιός και η Καλλιόπη φοβούνται για την ασφάλεια της μέσα στη φυλακή, ενώ η Ντίνα, ο Μύρωνας και ο Γιώργος τους εγγυούνται ότι θα την προσέχουν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *