Έρωτας Φυγάς: Η Ελπίδα καρφώνει την Αλεξάνδρα στον Ιάσονα

 

Έρωτας Φυγάς: Η Ελπίδα καρφώνει την Αλεξάνδρα στον Ιάσονα

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η Ελπίδα καρφώνει την Αλεξάνδρα στον Ιάσονα.Έρωτας Φυγάς: Η Ελπίδα καρφώνει την Αλεξάνδρα στον Ιάσονα

 

Η Αλεξάνδρα, μετά τον πόνο του χαμού του Μάρκου, επιλέγει να επιστρέψει στην οικογένεια Δεμερτζήδων, αποφασισμένη να δώσει μία ευκαιρία στον γάμο της με τον Ιάσονα, ο οποίος την έχει κερδίσει με την αλλαγή της συμπεριφορά του.

Η σχέση τους έχει πια αλλάξει, καθώς η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει για πρώτη φορά την πλούσια ψυχή του Ιάσονα, που φροντίζει για εκείνη και όλη την οικογένεια με ευτυχία στο αρχοντικό τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 61, 62, 63, 64

Διάφορες προκλήσεις συμβαίνουν στη ζωή τους, και η Αλεξάνδρα καλείται να τις αντιμετωπίσει, αφού πλέον είναι η κυρία του σπιτιού.

Όταν κάποια στιγμή γίνεται ο γάμος δύο ατόμων από το προσωπικό των Δεμερτζήδων, η Αλεξάνδρα που παρακολουθεί τη γαμήλια τελετή, αισθάνεται ζάλη και φεύγει, και τότε συνειδητοποιεί πως είναι έγκυος.

Όταν επιστρέφει στο γλέντι η Ελπίδα της προσφέρει ένα πιάτο φαγητό όμως η Αλεξάνδρα νιώθει και πάλι ζάλη και ξανά φεύγει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ευτυχία σε Γιώργη: «Μόλις βγει το διαζύγιο, ξανά μιλάμε»

Η Ελπίδα, ανήσυχη την ακολουθεί και τότε η Αλεξάνδρα της αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της, λέγοντας της ότι ο Ιάσονας δεν ξέρει ακόμα τίποτα.

Ωστόσο η Ελπίδα ανακοινώνει την εγκυμοσύνης στον Ιάσονα, ο οποίος μένει άφωνος και πηγαίνει να βρει την Αλεξάνδρα η οποία του επιβεβαιώνει ότι θα προστεθεί ακόμα ένα μέλος στην οικογένειά τους

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *