Η Μάγισσα – Σοκ: Η Πολυξένη ομολογεί τον έρωτά της στην Δαμιανή

Η Μάγισσα – Σοκ: Η Πολυξένη ομολογεί τον έρωτά της στην ΔαμιανήΜια σοκαριστική αποκάλυψη θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, με πρωταγωνίστριες Δαμιανή και Πολυξένη. Συγκεκριμένα, η πρώτη, θα ανοίξει την καρδιά της και θα εξομολογηθεί τον κρυφό έρωτά της για τη Δαμιανή λίγο πριν πεθάνει στην κρεμάλα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…Η Μάγισσα – Σοκ: Η Πολυξένη ομολογεί τον έρωτά της στην Δαμιανή

Η Θεοφανώ είχε δει σε όραμα την Πολυξένη να σκοτώνει το μωρό της Μεταξίας, κάτι για το οποίο μιλά στον Φρίξο, τον Αντρέι και τον Βρώτσο κι έτσι όλοι μαζί αναλαμβάνουν να ξεσκεπάσουν την αλήθεια, σύμφωνα με το Youweekly.gr και το TiVi Σίριαλ. «Η Πολυξένη σκότωσε το μωρό», ομολογεί η Θεοφανώ και στη συνέχεια ο Αντρέι παρουσιάζει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της, με την Δαμιανή να τρέμει να μην αποκαλυφθεί η δική της εμπλοκή.

«Είναι αλήθεια, εγώ το έκανα» επιβεβαιώνει η Πολυξένη και αμέσως δίνεται η εντολή από τον Μιχαήλ να οδηγηθεί στο μπουντρούμι μέχρι να έρθει η μέρα που θα τιμωρηθεί με θάνατο στην κρεμάλα. «Μη δώσετε σ’ αυτή τη γυναίκα ούτε νερό να πιει! Δεν αξίζει τίποτα! Αν παρακούσει κανείς την εντολή μου μαύρο φίδι που τον έφαγε».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Είναι τραγικό το ξέρω αλλά δεν…»

Φυσικά, η αποκάλυψη πως εκείνη τελικά σκότωσε το βρέφος σοκάρει και τους Γερακάρηδες. «Μπορεί να λέει ότι σκότωσε το παιδί μου, μάνα, αλλά στο ξαναλέω η Δαμιανή τα έκανε όλα, δεν είχε κανένα λόγο η Πολυξένη να το κάνει από μόνη της», λέει η Μεταξία στη Γερακίνα.

«Πάλι άρχισες αυτές τις αρλούμπες για την πεθερά σου; Αποκλείεται να έκανε κάτι η Δαμιανή, αυτή πεθαίνει για τα τουφέκια της, ακόμα και για τον Μάρκο που δεν είναι δικός της, δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κακό στο εγγόνι της. Βρέθηκε ο ένοχος και ομολόγησε, βγάλε αυτές τις σκέψεις από το κεφάλι σου, κόρη μου», της απαντά η Γερακίνα. «Κι εσένα σε τρώει ότι ο Πετρούνης δεν αυτοκτόνησε! Ξέρεις γιατί; Γιατί είσαι μάνα και το νιώθεις. Ετσι νιώθω κι εγώ για το δικό μου παιδί», λέει η Μεταξία.

Όπως λοιπόν θα δούμε στην συνέχεια της Μάγισσας, η μέρα που η Πολυξένη θα πεθάνει στην κρεμάλα έχει ξημερώσει και όλοι έχουν μαζευτεί έξω από τον πύργο για να παρακολουθήσουν την τιμωρία της με την Δαμιανή να την συναντά για τελευταία φορά στο μπουντρούμι κρυφά απ’ όλους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Εντάσεις στο ζευγάρι – Η Μαρίνα αναβάλλει τον γάμο

«Κακώς ήρθες κυρά μου εδώ, μπορεί να σε βάλουν στο μάτι που μιλάς με τη φόνισσα», της λέει και η Δαμιανή της ζητά με κλάματα συγγνώμη.

«“Δεν θ’ αποκαλύψω ποτέ σε κανέναν ότι έχεις κάποια σχέση κι αν χρειαστεί θα πάρω όλο το έγκλημα πάνω μου”, σου είχα πει κυρά μου. Κι αυτό έκανα! Και θα έκανα ακόμα περισσότερα για εσένα, γιατί σε αγάπησα αληθινά. Δεν είχες καταλάβει τίποτα; Μόνο εσένα αγάπησα και καμία άλλη! Πέθαινα να είμαι κοντά σου, να σε αγγίζω, να σε μυρίζω. Εσύ είσαι ο μεγάλος μου έρωτας και δεν θα άφηνα ποτέ κανέναν να σου κάνει κακό. Και τώρα φύγε, κυρά μου! Και μη φοβάσαι για μένα, καλύτερα που φεύγω, νιώθω χαρούμενη που ξέρω πως θα είσαι εσύ καλά», της λέει η Πολυξένη και η Δαμιανή παθαίνει σοκ.

Λίγο λεπτά μετά, οδηγείται στην κρεμάλα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *