Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο η Αρετή

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο η Αρετή

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο η Αρετή

 

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», με την Αρετή να χάνει τα λογικά της και να βρίσκεται ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο.

 

Η Αρετή θύμα του Τάσου

Η ζωή της Αρετής όπως έχουμε δει αρχίζει να αλλάζει από τη στιγμή που ένας άντρας μπήκε στη ζωή της και έδειξε ενδιαφέρον για εκείνη. Ο Τάσος την κάνει να ξεχάσει τον Στάθη καθώς μαζί του περνάει ευτυχισμένες στιγμές.

Τα πράγματα όμως σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, δεν θα είναι για πολύ καιρό έτσι, καθώς ο φούρναρης δεν νιώθει στην πραγματικότητα αυτά που δείχνει. Όπως φαίνεται την χρησιμοποιεί για να κάνει τη γυναίκα του να ζηλέψει και να γυρίσει σε εκείνον.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: κακά μαντάτα για Ευτυχία που «μένει στον άσο»!

Μάλιστα αποκαλύπτει το σχέδιο του σε έναν φίλο του και δεν διστάζει να κάνει πρόταση γάμου στην Αρετή για να κερδίσει πίσω την πρώην του. Η Αρετή όπως θα δούμε στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» αποφασίζει να δεχτεί για να προκαλέσει τον Στάθη, που της έχει πληγώσει την καρδιά.

Έτσι την επομένη, ανακοινώνει στην Ασπασία και τη Βασιλική τα ευχάριστα αλλά η δεύτερη νιώθει ότι κάτι συμβαίνει και της εκφράζει τις αμφιβολίες της για την πρόταση του Τάσου.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Η Πρόταση Γάμου Που Θα Φέρει Εφιάλτες

Παρόλα αυτά η Αρετή χαρούμενη αρχίζει τις ετοιμασίες του γάμου αλλά ξαφνικά βγαίνει στην επιφάνεια το σχέδιο του Τάσου και η επανασύνδεσή του με την πρώην γυναίκα του.

Όταν καταλαβαίνει η Αρετή το παιχνίδι που της έπαιξε, βγαίνει εκτός εαυτού. Σοκαρισμένη από την αλήθεια, χάνει τα λογικά της και τρέχοντας πάει στον φούρνο για να λογαριαστούν ενώ αρχίζει να βρίζει και να φωνάζει. Η Αρετή έχει φτάσει ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο και όλοι είναι αναστατωμένοι από την κατάστασή της…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *