Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη εγκαινιάζει την εταιρεία της – Ηχηρές απουσίες

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη εγκαινιάζει την εταιρεία της – Ηχηρές απουσίεςΤα εγκαίνια της εταιρίας της ετοιμάζει η Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Η χαρά της είναι απερίγραπτη και οι ετοιμασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη. Η Ισμήνη τρέχει για τις τελευταίες λεπτομέρειες, όσο η Μυρτάλη προσπαθεί να οργανώσει τις προκλήσεις για την τελετή.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη εγκαινιάζει την εταιρεία της – Ηχηρές απουσίες

Η μεγάλη μέρα φτάνει και όλοι συγχαίρουν τα κορίτσια για το νέο τους αυτό εγχείρημα. Ο Λυκούργος αγκαλιάζει σφιχτά την κόρη του, ενώ η Ιουλία δίνει τις ευχές της στην αγαπημένη της ανιψιά. Μόνο που κάποιος λείπει από αυτή τη σημαντική ημέρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αθηνά: «Και τι να κάνω; Θα με σκοτώσει»

Ο Ισίδωρος αρνείται να πατήσει το πόδι του στα εγκαίνια, κλείνοντας οριστικά την πόρτα του στην Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Εξοργισμένος από τη στάση της να επιμείνει στην εταιρία αυτή με το σήμα των Βρεττάκων, δείχνει την δυσαρέσκειά του με το να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Όλη η Μάνη συζητά την ηχηρή απουσία του θείου της. Η Μυρτάλη, όμως, δεν επηρεάζεται καθόλου, καθώς το περίμενε. Ο Ισίδωρος είναι ξεκάθαρος πως η εταιρεία αυτή καλλυντικών θα βλάψει το όνομα της οικογένειας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 102 , 103 , 104 , 105 , 106

Η γιορτή κυλάει πολύ όμορφα. Δυστυχώς, όμως, οι πρώτοι κουτσομπόληδες έχουν διατυμπανίσει στην Αρεόπολη πως η έχθρα των Βρεττάκων κρατεί πολύ καλά… Η δίκη πλησιάζει και όλα κρέμονται από μία κλωστή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *