Η Γη της Ελιάς – Χωρισμός βόμβα: «Ο προικοθήρας φεύγει»

Ο χωρισμός του Στάθη και της Ιουλίας είναι μονόδρομος, στην γη της ελιάς. Εκείνη, προκειμένου να σώσει το αγαπημένο της από την οικονομική καταστροφή, αγοράζει τους ελαιώνες του Δημοσθένη, με τον όρο να μη χάσει τη δουλειά του ο Στάθης.

Ο Δημοσθένης δέχεται τη συμφωνία και αναφέρει -ψέματα- στον Στάθη πως τελικά δε θα πουλήσει τους ελαιώνες του, κρατώντας τον ακόμη στη δουλειά. Ο Στάθης παίρνει μια τεράστια ανάσα ανακούφισης και χαμογελάει ξανά.

Βέβαια, δε γνωρίζει πως πίσω από όλα, κρύβεται η Ιουλία. Δυστυχώς τα νέα μαθαίνονται γρήγορα και η είδηση αυτή σκάει σαν κεραυνός στα αυτιά του Στάθη Καπερνάρου! Μόλις το μαθαίνει, τρέχει στην Ιουλία και ζητά τα ρέστα.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, οι δυο τους τσακώνονται έντονα. Ο Στάθης της ξεκαθαρίζει πως μετά από αυτή την πράξη της, ο χωρισμός τους είναι σίγουρος, στην γη της ελιάς. Όλα τινάζονται στον αέρα.

 

Η Ιουλία ενοχλείται πάρα πολύ με την “περηφάνεια” του μελλοντικού της συζύγου. Οι καυγάδες παίρνουν φωτιά στο σπίτι των Καπερνάρων και η κατάσταση ξεφεύγει..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *