Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο γάμος τελειώνει οριστικά

 

Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο γάμος τελειώνει οριστικά

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός ο γάμος τελειώνει οριστικά.

 

Με έναν χωρισμό θα ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια του 2024 στη Γη της Ελιάς, καθώς ο Ισίδωρος γράφει το τέλος στο γάμο του και διώχνει την Αμαλία.

Στα τελευταία επεισόδια είδαμε την Αμαλία να απαντάει σε email της εταιρείας αντί για τον Ισίδωρο, κάτι το οποίο τον έβγαλε εκτός εαυτού και την επέπληξε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Αποκάλυψη: Τι βρίσκουν στο αίμα της Εύας;

Το τελευταίο επεισόδιο μας έδειξε ότι ο Ισίδωρος αποφασίζει χωρίς καμία ενημέρωση, να πάει στο Λονδίνο και να πάρει απόσταση για λίγο καιρό από την Αμαλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τηλεθεατή, όταν ο Ισίδωρος επιστρέψει από το Λονδίνο και την κόρη του Αντιγόνη, όπου πήγε να την δει, θα ανακοινώσει στην Αμαλία ότι επιθυμεί να χωρίσουν.

Ζητάει διαζύγιο και δεν μπορεί κανείς να του αλλάξει γνώμη, όσο κι αν το προσπαθεί και η Αμαλία αλλά και ο Μάνος από την πλευρά του.

Διαβάστε Επίσης  Βάσια Παναγοπούλου: «Τρομάζω με το τέλος της Ασπασίας στη Γη της Ελιάς»

Έτσι, ο Ισίδωρος δίνει τελεσίγραφο μίας εβδομάδας στην Αμαλία να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από την Μάνη.

Φυσικά, πριν φύγει, πρέπει η Αμαλία να υπογράψει το συναινετικό διαζύγιο που έχει ετοιμάσει ο Λυκούργος, ενώ ο Ισίδωρος θα της δώσει και κάποια χρήματα για να ξαναχτίσει την ζωή της από την αρχή πια.

Αυτός ο γάμος όμως τελειώνει οριστικά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *