Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος τα κατάφερε

 

Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος τα κατάφερε

 

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Στέφανος τα κατάφερε.

 

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά Έρωτας φυγάς, η οποία φέτος ξεκίνησε πολύ δυναμικά την τηλεοπτική σεζόν «σαρώνοντας» στην τηλεθέαση.

Ο Σταύρος Ζαλμάς υποδύεται τον Στέφανο Παράσχο στη σειρά και παίζει για άλλη μία χρονιά πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Tivi σίριαλ, μίλησε για το ρόλο του και τα χαρακτηριστικά που τον πλαισιώνουν.

Διαβάστε Επίσης  Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο μικρός λόρδος έρχεται – Σε αναστάτωση το χωριό

Δήλωσε χαρούμενος που έχει πλάσει έναν ήρωα που ο κόσμος τον έχει αγαπήσει, θεωρώντας πως είναι καθαρά δικό του δημιούργημα.

Η επιτυχία του οφείλεται στα υποχρώματα που θα χρησιμοποιήσει στη φωνή του, τα συναισθήματα που επικαλείται, πως κοιτάει, κάτι που είναι καθαρά θέμα του ηθοποιού.

Παρά το γεγονός πως στη σειρά τον βλέπουμε να φυλακίζεται άδικα, όπως σημειώνει με αυτά που έχει ζήσει θα μπορούσε να έχει γίνει ένας άνθρωπος με μαύρη ψυχή. Ωστόσο, κατάφερε αυτό που ήθελαν όλοι, να μην επιτρέψει το θυμό να τον κάνει εκδικητή.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Το ένοχο παρελθόν του Λευτέρη

Τα 20 αυτά χρόνια κάθισε και διάβασε πολύ και βγαίνοντας από τη φυλακή ο Παράσχος ήταν ένας μορφωμένος και σοφός άνθρωπος με οργανωμένη σκέψη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *