ΑΝΤ1: Αλχημείες για την ζώνη προβολής του Έρωτα Φυγά

 

ΑΝΤ1: Αλχημείες για την ζώνη προβολής του Έρωτα Φυγά

ΑΝΤ1: Αλχημείες για την ζώνη προβολής του Έρωτα Φυγά

 

Μπορεί ο «Έρωτας Φυγάς» να «κλείδωσε» στον ΑΝΤ1 και το πρόγραμμα του για το β’ μισό της σεζόν, αλλά και την επόμενη χρονιά βέβαια, όμως ο «πονοκέφαλος» παραμένει για τα έμπειρα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου, αφού η σειρά πρέπει να βρει τον χρόνο και κυρίως τον χώρο στην prime time ζώνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες, ασφαλείς, πληροφορίες, η σειρά «Έρωτας Φυγάς» θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1, με ώρα προβολής στις 21:00, στην prime time ζώνη του καναλιού και όχι καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Όλα όσα θα δούμε στο φινάλε της σειράς

Μια σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, είναι η καλύτερη λύση να δίνει lead-in στην επίσης επιτυχημένη «Μάγισσα», η οποία όμως θα πρέπει εύλογα να μετακινηθεί αμέσως μετά, στις 22:00, ενώ αυτονόητα θα υπάρξουν και περαιτέρω αλλαγές στην prime time ζώνη του σταθμού, καθώς υπάρχουν τρεις και… μία ακόμα σειρές!

Η σειρά «Παγιδευμένοι» συνεχίζει να έχει το δικό της κοινό, και παίζει σε μια ώρα προβολής που δεν επηρεάζεται από το παραπάνω φαβορί-σενάριο.

Εν συνεχεία, η σειρά «Πρώτος από εμάς», αν και δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, δεν γίνεται να μειωθεί αισθητά ή να επισπευθεί, καθώς είναι μια παραγωγή των Antenna Studios.

Διαβάστε Επίσης  Να με φωνάζεις μαμά: Ολες οι λεπτομέρειες της σειράς με τη Μαρία Κίτσου

Αυτό βέβαια μπορεί να παίξει και ρόλο. Τέλος, η σειρά «Μετά τη φωτιά» έχει υπογραφεί για τουλάχιστον 60 επεισόδια, δεν μπορεί να διακοπεί άμεσα, αλλά μάλλον δεν θα πάρει και πράσινο φως για τη συνέχεια.

Να υπενθυμίσω ότι ο ΑΝΤ1 θέλει και τις Ψυχοκόρες στο ελεύθερο κανάλι, οι οποίες μάλιστα έρχονται και με δεύτερο κύκλο στον ΑΝΤ1+.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *