Η Γη της Ελιάς: Με τρεις χωρισμούς κάνει ποδαρικό το 2024

 

Η Γη της Ελιάς: Με τρεις χωρισμούς κάνει ποδαρικό το 2024

 

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του 2024 στη Γη της Ελιάς, καθώς 3 χωρισμοί θα κάνουν ποδαρικό και θα φέρουν ανατροπές.Η Γη της Ελιάς: Με τρεις χωρισμούς κάνει ποδαρικό το 2024

Ποια 3 ζευγάρια χωρίζουν στα πρώτα επεισόδια της Γη της Ελιάς

Aρχικά, έχουμε ήδη δει τον μεγάλο καυγά που ξέσπασε μεταξύ Αμαλίας και Ισίδωρου και τον Ισίδωρο να ανακοινώνει ότι φεύγει για το Λονδίνο χωρίς η Αμαλία να το γνωρίζει.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή ο Ισίδωρος θα γυρίσει από το Λονδίνο και θα ζητήσει από την Αμαλία να χωρίσουν.

Διαβάστε Επίσης  Αγάπη Παράνομη Spoiler: Η Διαμάντω ορμά να σκοτώσει την Χρυσαυγή

Κανένας δεν θα μπορέσει να του αλλάξει γνώμη. Της δίνει διορία 1 εβδομάδα, να μαζέψει τα πράγματα της, να υπογράψει το συναινετικό διαζύγιο που ετοίμασε ο Λυκούργος και να φύγει από την Μάνη. Μάλιστα, ο Ισίδωρος θα δώσει κι ένα ποσό στην Αμαλία, για να ξεκινήσει τη νέα της ζωή.

Το άλλο ζευγάρι για το οποίο ο χωρισμός είναι μονόδρομος είναι ο Φίλιππος και η Βασιλική.

Είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς, τον Φίλιππο να απειλεί την Βασιλική πως αν δεν αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στην αδερφή της, τη Αριάδνη, θα χωρίσουν. Κι αυτό θα συμβεί, όπως διαβάζουμε στο Τηλέραμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία μαθαίνει πως ο Ιάκωβος είναι ερωτευμένος

Μάλιστα μετά από έναν μεγάλο καυγά μεταξύ τους, η Βασιλική θα πάρει το παιδί της και θα πάει να μείνει στην Αρετή. Η συμπεριφορά της προς την Αριάδνη δεν αλλάζει, κι αυτό εξοργίζει φρικτά τον Φίλιππο.

 

Το τρίτο ζευγάρι που σύμφωνα με το epeisodia.gr θα φτάσει στον χωρισμό είναι η Αφροδίτη με τον Χρήστο. Ο λόγος φυσικά και είναι η Αριάδνη. Η νεαρή γυναίκα είναι πολύ ερωτευμένη με τον Χρήστο, αλλά και εκείνος δεν μπορεί να κρύψει το πάθος του γι’ αυτήν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *