Η Γη της Ελιάς: Θα χωρίζουν ο ένας μετά τον άλλον

 

Η Γη της Ελιάς: Θα χωρίζουν ο ένας μετά τον άλλον

Καθόλου ευχάριστα δεν αναμένονται τα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μιας και θα δούμε απανωτούς χωρισμούς.Η Γη της Ελιάς: Θα χωρίζουν ο ένας μετά τον άλλον

Αρχικά, Ισίδωρος και Αμαλία περνούν σοβαρή κρίση στον γάμο τους, μετά την πρωτοβουλία της δεύτερης να απαντήσει στα επαγγελματικά του email.

Αυτό τον έκανε έξαλλο με αποτέλεσμα να έχουν έναν πολύ μεγάλο καυγά.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό πως συνεχώς χώνει την μύτη της σε ξένες δουλειές, κάνουν τον Ισίδωρο να αισθάνεται αμφιβολίες για τον γάμο τους. Έτσι, χωρίς να την ενημερώσει, φεύγει από την Ελλάδα με τον χωρισμό να βρίσκεται μια ανάσα μακριά.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Δεν υπάρχει περίπτωση να καταθέσω εναντίον του Γεράσιμου!

Κρίση στο γάμο τους περνούν και Βασιλική και Φίλιππος, εξαιτίας της στάσης που κρατά η δεύτερη προς την αδερφή της, την Αριάδνη. Ο Φίλιππος δηλώνει φανερά απογοητευμένος με το πόσο σκληρά και εγωιστικά φέρεται η γυναίκα του κι ο ένας καυγάς φέρνει τον άλλον.

Έτσι, η Βασιλική μαζεύει τα πράγματά της, παίρνει το παιδί και πηγαίνουν να μείνουν στην Αρετή. Τόσο εκείνη όσο κι ο Φίλιππος είναι αμετανόητοι και πιστεύουν πως το διαζύγιο είναι η μόνη λύση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος βάζει ντετέκτιβ στην Αντιγόνη

Ένας ακόμη χωρισμός που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς είναι αυτός του Χρήστου και της Αφροδίτης.

Ο Χρήστος διατηρεί κρυφά δεσμό με την Αριάδνη και βλέποντας πως νιώθει όλο και περισσότερα πράγματα για εκείνη, αποφασίζει να χωρίσει με την Αφροδίτη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *