Παγιδευμένοι: Αυτός ο πρωταγωνιστής αποχωρεί στον Β’ κύκλο

Παγιδευμένοι: Αυτός ο πρωταγωνιστής αποχωρεί στον Β’ κύκλο

 

Δυσάρεστα νέα έρχονται για τους τηλεθεατές της σειράς «Παγιδευμένοι».Παγιδευμένοι: Αυτός ο πρωταγωνιστής αποχωρεί στον Β’ κύκλο

Ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών λέει αντίο στη σειρά του ΑΝΤ1.

 

Εκτός Παγιδευμένων ο Σταύρος Τσουμάνης

 

Οι «Παγιδευμένοι» πήραν το «οκ» και θα συνεχίζουν την επόμενη σεζόν, ωστόσο οι πληροφορίες του youfly.com θέλουν τον Σταύρο Τσουμάνη, τον τηλεοπτικό Θοδωρή να αποχωρεί από την αγαπημένη σειρά επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ: Ο Αστέρης προσπαθεί να πει στην Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό

Από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Σταύρος Τσουμάνης υποδύεται ιδιαίτερους ρόλους, όπως ο φετινός του Θοδωρή που έχει κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών.

Σημειωτέον ο ρόλος του Θοδωρή δεν ολοκληρώνεται σε αυτό το πρώτο κύκλο καθώς με βάση την τουρκική σειρά «Yargı» – της οποίας αποτελεί διασκευή – συνεχίζεται και στον επόμενο κύκλο.

 

 

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες κάποιες προσπάθειες που έγιναν μέχρι στιγμής από την παραγωγή σύμφωνα με το youfly.com για να μεταπεισθεί ο Σταύρος Τσουμάνης δεν απέδωσαν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης μετακομίζει και εγκαταλείπει την Καλλιόπη

Κατά συνέπεια οι υπεύθυνοι της σειράς βρίσκονται σε αναζήτηση του κατάλληλου ηθοποιού ο οποίος θα κληθεί να ενσαρκώσει το ρόλο του Θοδωρή την επόμενη σεζόν.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *