Έρωτας Φυγάς – Σοκ: Αυτή είναι η κόρη της Ουρανίας

 

Έρωτας Φυγάς – Σοκ: Αυτή είναι η κόρη της Ουρανίας

 

Ένα νέο πρόσωπο θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα Φυγά κι αυτό θα είναι η Άρτεμις, η οποία φτάνει στη Μεσσήνη και πιάνει δουλειά στο νοσοκομείο.Έρωτας Φυγάς – Σοκ: Αυτή είναι η κόρη της Ουρανίας

Μαζί με τον Φάνη προσπαθούν να παγιδεύσουν τον Ιάσονα που είναι ο κοινός τους εχθρός, όπως διαβάζουμε στο Youweekly.gr και το TiviΣίριαλ.

Συγκεκριμένα, η νέα γιατρός του νοσοκομείου έχει φτάσει στην πόλη για να αναλάβει τα καθήκοντά της και λίγο αργότερα συναντάει τον Ιάσονα, με τον οποίο έχει φροντίσει να συναντηθούν τυχαία στην Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία οδηγείται στο νοσοκομείο

Ξεκινάει λοιπόν ένα ειδύλλιο και αρχίζουν να βγαίνουν ραντεβού όλο και πιο συχνά. Ο Ιάσονας ερωτεύεται, όμως εκείνη απλά συνεχίζει το σχέδιό της.

Το μυστικό που κρύβει ο Φάνης είναι πως ο Ιάσονας είναι αδελφός του.Έρωτας Φυγάς – Σοκ: Αυτή είναι η κόρη της Ουρανίας

Ο Γεώργιος Δεμερτζής ήταν και δικός του πατέρας και ο Φάνης είναι εξώγαμος γιος του και μεγάλωσε αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες στη ζωή του, ενώ αντίθετα ο Ιάσονας, ο νόμιμος γιος και διάδοχος του Κιάρι, τα είχε όλα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες, πως ο Ακύλας θα παγιδεύσει τον Δούκα;

Όμως, η Άρτεμις κρύβει κι εκείνη το δικό της μυστικό κι έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο, να καταστρέψει τον Ιάσονα κι αυτό γιατί είναι κόρη της Ουρανίας, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα Φυγά.

Ο πατέρας της τη δηλητηρίασε βάζοντας λόγια για τη μητέρα της ότι την παράτησε για να ζήσει τον έρωτά της με τον Γεώργιο Δεμερτζή.

Η Αρτεμις έχει βάλει στόχο της ζωής της να καταστρέψει και τους δύο όμως το σχέδιό της θα πάρει άλλη τροπή όταν ερωτευτεί πραγματικά τον Ιάσονα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *