Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στέφανος λυγίζουν μπροστά στο μωρό

Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στέφανος λυγίζουν μπροστά στο μωρό

 

Η μεγάλη επανένωση είναι γεγονός! Η Αρετή και ο Στέφανος βλέπουν το μωρό και λυγίζουν, στην γη της ελιάς. Το αγγελικό αυτό πρόσωπο απαλύνει την οργή τους, με αποτέλεσμα οι Καπερνάροι να αγκαλιάζουν ξανά την κόρη τους, μετά από καιρό.

Η Αρετή συγχωρεί την Βασιλική και της ζητάει να βλέπει πιο συχνά την εγγονή της. Το σπίτι τους ανοίγει ξανά για την ηρωίδα της σειράς, η οποία πετάει στα σύννεφα από τη χαρά της. Εκτός από τον πατέρα της, ο αδελφός της και η μητέρα της έκαναν πίσω τον θυμό τους και δέχτηκαν πίσω κόρη κι εγγονή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης τρελαίνεται τελείως

Ο Στέφανος καμαρώνει για την ανιψιά του, ενώ η Αρετή σφίγγει την εγγονή της, στην γη της ελιάς. Τα χαμόγελά τους μαλακώνουν την Βασιλική, η οποία υπέφερε τόσο καιρό στην ιδέα πως τους έχασε για πάντα.

 

Μόνο που… Δεν είναι όλα τόσο ρόδινα. Η Αρετή και ο Στέφανος δεν πρόκειται να δεχτούν ποτέ την οικογένεια Στεφανέα. Το ίδιο ισχύει και για τον Στάθη. Μπορεί η κόρη τους να έφερε στον κόσμο ένα μωρό, αλλά αυτό δεν παύει να είναι του “εχθρού”.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – 1,5 χρόνο μετά: Η εμφάνιση του Πετρή, η δίκη και η επιστροφή

Έτσι, η χαρά της Βασιλικής μένει μισή. Από τη μία πλευρά, η κόρη της είναι στην αγκαλιά τον παππούδων της και του θείου. Από την άλλη, παππούδες και θείος δε θέλουν να βλέπουν στα μάτια τους τον πατέρα της μικρής!

Οι δύο οικογένειες παραμένουν στα μαχαίρια, με την δίκη να πλησιάζει… Θα καταφέρει ο Φίλιππος να αθωωθεί;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *