Σασμός: Ο Αστέρης παίρνει την τελική του απόφαση

 

Σασμός: Ο Αστέρης παίρνει την τελική του απόφαση

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αστέρης παίρνει την τελική του απόφαση.

 

Ο Παύλος, επιδιώκοντας να σταματήσει το αιματοκύλισμα, αποφασίζει να αποκαλύψει στον ξάδελφο του την αλήθεια σχετικά με το κτήμα που κληρονόμησε από τον Ρούσσο Σταματάκη μετά τον θάνατο της μητέρας του, Μαρίας.

Παράλληλα, η Καλλιόπη αναζητά την Αργυρώ, ενώ ο Αστέρης παίρνει την τελική του απόφασή.

Ο Αντώνης προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για τον θάνατο του Λάζαρου, αλλά αντιμετωπίζει δυσκολίες λόγω έλλειψης επαρκών στοιχείων.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός 17-18: Η Άσπα παίρνει τον νόμο στα χέρια της

Παράλληλα, η αποκάλυψη του Παύλου στον Αντρέα σχετικά με τη μητέρα του εξοργίζει ακόμη περισσότερο τον τελευταίο, ο οποίος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο θανάτου του Μαθιού.

Ο Γιώργος, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, διώχνει τη Θοδώρα και αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στην Εύα.

Συγκεκριμένα, βαθιά πληγωμένος λέει στην αγαπημένη του:

«Τι περιμένεις Θοδώρα; Πως μετά από όλα αυτά εμείς θα είμαστε δύο φίλοι; Δεν γίνεται να γίνουμε φίλοι. Δεν γίνεται να τα λέμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Θα σε παρακαλούσα να μη σε δω ξανά μπροστά μου».

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ένας απρόσμενος μάρτυρας καταφθάνει στο αστυνομικό τμήμα, προσφέροντας άλλοθι στον Μαθιό σχετικά με τη νύχτα του φόνου, επαναφέροντας τους πάντες στο κάδρο των υπόπτων.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 104, 105, 106, 107, 108

Ο Μανώλης στέκεται απέναντι στον Φραγκιαδάκη και ισχυρίζεται πως κατά την χρονική στιγμή του θανάτου του Λάζαρου, ο ίδιος ήταν έξω από το σπίτι του Μαθιού και τον είδε να «μιλάει» με τον πατέρα του, Βασίλη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *