Η Μάγισσα: Η Αναχίτ κάηκε μπροστά στα μάτια του Σπήλιου και του Μιχαήλ

 

Η Μάγισσα: Η Αναχίτ κάηκε μπροστά στα μάτια του Σπήλιου και του Μιχαήλ

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατριχιαστικές καθώς θα δούμε πως η Αναχίτ κάηκε μπροστά στα μάτια του Σπήλιου.

 

Οι νέες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα καθηλώσουν το κοινό καθώς θα δούμε πως στο μυαλό του Σπήλιου θα έρθει μια κακή ανάμνηση που εύχεται να μην την είχε δει πότε.

Πιο συγκεκριμένα στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Μάγισσα ο Σπήλιος θα βυθιστεί στις σκέψης του. Μέσα από αυτές θα του έρθει μια κακή ανάμνηση από όταν ήταν σε νεαρή ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα τότε, που είχαν κάψει την μητέρα της Θεοφανώς, Αναχίτ μπροστά στα μάτια του .Η Μάγισσα: Η Αναχίτ κάηκε μπροστά στα μάτια του Σπήλιου και του Μιχαήλ

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: «Απαιτώ να πάρω την θέση του Ισίδωρου»

Αργότερα ο Σπήλιος καθώς του ξύπνησαν αυτές οι αναμνήσεις αρχίζει να θυμάται πως αυτό το είχε κανονίσει η Κυπριανή μαζί με τον πατέρα του Μιχαήλ.

Ο Μιχαήλ από την άλλη βυθίζεται στις δικές του αναμνήσεις και θυμάται την συμφωνία που είχαν κάνει Γερακάρηδες και Λασκαραίοι. Να κάψουν την Αναχίτ και να μην μιλήσει κανείς ποτε για αυτή.

Η Αναχίτ κάηκε μπροστά στα μάτια του Μιχαήλ και του Σπήλιου. Ο Σπήλιος έκλαιγε και ο Μιχαήλ έκανε εμετο. Μια σκηνή που τους συγκλόνισε και τους δυο. Πως θα αντιδράσουν όταν μάθουν πως η Θεοφανώ είναι κόρη της;

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: O Δούκας τελειώνει την Μυρσίνη

Επίσης θα δούμε τον Αντρέι μαζί με τον Μπακού να πηγαίνουν στην σπηλιά της Θεοφανώς μήπως ανακαλύψουν πράγματα για εκείνη και το παρελθόν της. Τι θα γίνει στη σπηλια;

Μετά από αυτά τα γεγονότα η αδερφή του Τζανή πλησιάζει την Δαμιανή και της λέει πως είδε την Μεταξία με τον Τζανή: “Μάνα ο Τζανής πλαγιάζει μαζί με την Μεταξία. Τους είδα.“.

Ποια θα είναι η αντίδραση της Δαμιανής;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *