Σασμός: Η Βασιλική δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται;

 

Σασμός: Η Βασιλική δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται;

Καλλιόπη σε Βασιλική: «Εσύ του όπλισες το χέρι»Σασμός: Η Βασιλική δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται;

 

Η Βασιλική θα αρχίσει να ψάχνει τη Νάντια.

 

Αφενός για να της πει ότι ο Στεφανής είναι ο βιολογικός της πατέρας και αφετέρου για να τη φέρει κοντά στον γιο της που την έχει ερωτευτεί.

Όμως όλες οι προσπάθειες της θα αποβούν μάταιες. Έτσι θα απευθυνθεί στον άνθρωπο που εμπιστεύεται, τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, μήπως εκείνος μπορεί να εξαπολύσει αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό της.

«Αστυνόμε, καλημέρα. Θέλω να σου μιλήσω για κάτι. Δεν μπορώ να σου τα πω από το τηλέφωνο. Σε μία ώρα το πολύ θα είμαι στο τμήμα και θα σου πω όλη την αλήθεια», θα του τονίσει. Τα τελευταία της λόγια θα ακούσει ο Μαθιός και θα καταλάβει πως η γυναίκα του ετοιμάζεται να τον καταδώσει. Πηγαίνει στο σπίτι της μάνας του και της εξιστορεί ό,τι άκουσε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Ο Αποστόλης Κάνει Πρόταση Γάμου! Η Αντίδραση Της Ευτυχία

Η Καλλιόπη όμως είναι αποφασισμένη να σταματήσει κάθε κίνηση της νύφης της. Πηγαίνει λοιπόν και τη βρίσκει λίγο πριν μπει στο τμήμα. «Όπως σου έσωσα τη ζωή τότε που σε έπιασα με το όπλο, χωρίς δισταγμό θα σου την πάρω τώρα με τα ίδια μου τα χέρια, για να σώσω το παιδί μου. Με αυτά τα χέρια θα το κάνω Βασιλική, με μια ανάσα.

Αν πάθει πράγμα ο Μαθιός, πρώτη εσύ δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις από τις τύψεις σου. Γιατί το παιδί μου ό,τι έκανε, το έκανε για σένα και τον γιο σου. Τον έσπρωχνες να βρει τρόπο να σε βοηθήσει κι τόνε βρήκε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τι συμβαίνει με την αδελφή της Ασπασίας;

Εσύ του όπλισες το χέρι, Βασιλική. Δεν είσαι τόσο αθώα όσο νομίζεις». Η Βασιλική αναλύεται σε λυγμούς. Η Καλλιόπη την παίρνει αγκαλιά και φεύγουν μαζί.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *