Παράδεισος Κυριών: Spoiler φωτιά λίγο πριν το φινάλε

 

Παράδεισος Κυριών: Spoiler φωτιά λίγο πριν το φινάλε

Παράδεισος Κυριών: Spoiler φωτιά λίγο πριν το φινάλε

 

Ο Μιχάλης Πανάδης, ο Πασχάλης από τον «Παράδεισο των κυριών», μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», για τον ρόλο του στη σειρά, τις εξελίξεις λίγο πριν το φινάλε, τη ζωή του και το θέατρο.

 

Μετά τον γάμο του Πάρη με την Γεωργία, να περιμένουμε και τον δικό σου με την Τζένη; «Θα πάρουν σειρά σιγά σιγά. Η αδερφή μας είναι το κυριότερο πρόβλημα για να παντρευτούμε εμείς».

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Έξαλλος ο Ιάσονας με τον Στρατή

Για τη σχέση της Ζαχαρούλας με τον Βύρωνα και την αντίδραση της Σύρμως: «Στην αρχή δεν θα αντιδράσει καλά η Σύρμω, αλλά επειδή είναι κατά βάθος ένας πολύ καλός άνθρωπος, σιγά σιγά θα το πάρει απόφαση».

Όσον αφορά στον Μεμά και την προσωπική του ζωή: «Προς το παρόν τα δείγματα είναι καλά. Με τις κόντρες τους και τις διαφορές τους λόγω τάξης, αλλά νομίζω ότι καλά πάνε τα παιδιά».

Μετά την αποκάλυψη ότι η Αμαλία είναι η κόρη της Μιράντας «η οικογένεια μου δεν επηρεάστηκε από αυτό, με την έννοια ότι κι εμείς έχουμε επηρεαστεί από διάφορα άσχημα πράγματα που έχουν συμβεί σε άλλους.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών – Τζήμου: «Η Βικτώρια στο τέλος θα…»

Φαντάζομαι ότι αυτή η αποκάλυψη θα επηρεάσει τις ζωές εκείνης της οικογένειας».

Επίσης μας αποκάλυψε ότι για τον ρόλο στον «Παράδεισο των κυριών» έστειλε εκείνος βιογραφικό, για τη ζωή του, τις σχέσεις του και για την παράσταση The Aliens στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γιάννη Βασιλώττο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *