Γη Της Ελιάς Spoiler: Μία Νέα – Δολοφονική Συνεργασία

Γη Της Ελιάς Spoiler: Μία Νέα – Δολοφονική ΣυνεργασίαΓη Της Ελιάς Spoiler: Μία Νέα – Δολοφονική Συνεργασία

Γη της Ελιάς Spoiler: Φαίνεται πως ο αδίστακτος αυτός ο πρωταγωνιστής δεν έχει όρια. Ο Δημήτρης βάφει τα χέρια του με αίμα, σχεδιάζοντας μία ακόμη δολοφονία στην γη της ελιάς. Μόνο που, αυτή τη φορά, δεν είναι μόνος του.

Γη της Ελιάς Spoiler: Μία νέα – δολοφονική συνεργασία
Μαζί με τον Κωνσταντίνο, τον συμβολαιογράφο και πιστό σύμμαχο της Αθηνάς, ο Δημήτρης ξεκινάει έναν νέο πόλεμο, με επιχειρηματικούς σκοπούς. Στόχος του είναι να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί από αυτή την ιστορία.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 50, 51, 52, 53

Στο μεταξύ, η Άννα φέρνει την ανατροπή στη ζωή του, με την είδηση της εγκυμοσύνης της. Ο Δημήτρης προσπαθεί να το χειριστεί, δίνοντάς της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Ο Κωνσταντίνος φαίνεται πως ξέρει πολλά για τον Δημήτρη. Έτσι, δε διστάζει να τον πλησιάσει, κάνοντάς του μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο Κωνσταντίνος, γνωρίζοντας πόσο αδίστακτος είναι ο Δημήτρης, συνειδητοποιεί πως δε μπορεί να τον αφήσει έξω από τα σχέδιά του.

Εάν ενώσουν τις δυνάμεις τους, θα καταφέρουν να αποκτήσουν όλα όσα επιθυμούν. Ο Δημήτρης, πηγαίνει όπου τον καλεί το χρήμα, ακόμη κι αν πρόκειται για στυγνή δολοφονία, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Περιπλανιέται μόνη της, αφού γλιτώνει από του Χάρου τα δόντια

Ο Κωνσταντίνος χρίζει τον Δημήτρη δεξί του χέρι κι εκείνος δεν αργεί να αναλάβει δράση. Διατάσσει τη δολοφονία της Φρόσως Αργυρέα, αλλά το κάνει να φανεί σαν ανακοπή καρδιάς.

Τα νέα του θανάτου της συγκλονίζουν τον Λυκούργο, ο οποίος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Φυσικά, αποδείξεις για το φρικτό αυτό γεγονός, δεν υπάρχουν…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *